Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jackiekennedy

czy bylibyście z kimś kto jest mało atrakcyjnyi raczej sie wam nie podoba ale

Polecane posty

Gość jackiekennedy

z kim sie wsietnie dogadujecie i kto ma super charakter?

Gość jackiekennedy
* swietnie

Gość big_sister
to zależy jak mało byłby ten ktoś atrakcyjny:D brak atrakcyjności to przecież nie skrajna brzydota:)

Gość sdfgregreggfxjsjrt
ja bym byla

jakby mi sie ktos nie podobal to bym z nim nie byla, co ni oznacza ze od razu ma wygladac nie wiadomo jak

Gość rewgwr
ja obcenie ejstem z przystojniakiem i sie beznadziejnie z nim nudze. poza tym, wlasciwie to tylko pamietam, ze jest zajebiscie przystojny i kiedys na niego leciala, bo z czasem wiadomo, sie ze tak brzydko powiem "opatrzylam" i juz nie widze tego

Gość jackiekennedy
nie,nie brzydki,ale dla mnie mało atrakcyjny,ale ten charakter i w ogole,po prostu ze świeca takich szukać.no tylko ten wygląd...:(

Gość jackiekennedy
kolejny podszywacz,wez spadaj

Gość jackiekennedy
Wieczorami ustawiam w dwuszeregu podpaski marki "Bella" a następnie rugam je słownie i chłoszczę bambusowym kijkiem, wyobrażając sobie że jestem kierowniczką zmiany w chińskiej fabryce, który dyscyplinuje załogę.:classic_cool:

Gość jeśli ktoś miałby świetny
charakter to na pewno zacząłby mi się podobać, mam tak zawsze- nawet osoba zupełnie nie w moim typie może być cudowna, jeśli tylko ma odpowiedni charakter i łączy nas odpowiednia relacja.

Gość dzisiaj na pomarańczowo
jeśli dobrze się czujesz w jego towarzystwie, macie wspólne tematy to nad czym się zastanawiać?! uroda przemija a wnętrze sie nie zmienia;) p.s. uwielbiam dobre podszywy:D:P

Gość rewgwr
tak naprawde to megaorgazmy mam tylko podczas ogladania wystapien posla Niesiołowskiego :classic_cool:

Gość dzisiaj na pomarańczowo
Gdy w niedzielne przedpołudnie,nad biebrzańskimi rozlewiskami zapanuje poranna mgła, wychodzę z namiotu rozbitego tuż przy torfowisku im. Jolanty Senyszyn i założywszy kubrak góralski nabyty drogą kupna na straganie Jontka Byrdzi Twyrdzi Gąsienicy, aplikuję sobie w nasmarowany łojem borsuczym odbyt łopatę do węgla i zanurzam się w otchłań bagien symulując gotową do godów samicę bobra.:classic_cool:

Gość jackiekennedy
hehe,ktos sie niezle bawi. ale to jest tak ze ktos moze zaczac sie podobac a moze wcale tak nie byc,a ja nie chce zwodzic tej osoby:(

Gość jackiekennedy
Dzisiejszej nocy śniło mi się, że jestem wziętą autorką podręcznika do gimnazjum z dziedziny - Technika - pod tytułem: "Jak zatrzymać motocykl przy pomocy dwóch drągów i kabla".:classic_cool:

Gość Pienka i bestyja
jestem z taka osoba,

Gość Pienka i bestyja
tąosoba jest nieslubny syn Andrzeja Leppera :classic_cool: