Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 43

kolejna mama

Polecane posty

Gość mama 43

Witajcie . Mam skończone 43 lata. Jestem w ósmym tygodniu ciąży. Widziałam już jak bije serduszko, lekarz powiedział, że idealnie. Dziecko jest planowane i oczekiwane. Na razie więcej we mnie lęku o zdrowie dziecka niż samej radości. Zawsze byłam przeciwna późnemu macierzynstwu ale życie potrafi nas bardzo zaskoczyć. Przeszlo rok temu straciłam dorosłe dziecko i świat nam się zawalił. W walce o dalsze życie pomogło mi marzenie o kolejnym dziecku. będzie to moje trzecie dziecko. Mam jeszcze wspaniałą córkę. Pozdrawiam.

W takim razie dużo cierpliwości i wytrwałości dla Ciebie 🌼 Będzie dobrze.

Gość uia
gratulacje 🌼 to wspaniale, ze pozbieralas sie po tej stracie i planujesz pszyszlosc. ciaza i porod w tym wieku bardzo odmladza :)

Gość ANNA PANNA
Witam Cię. Co prawda ja jestem przyszłą młodą mamą, ale wiedz, że nie powinnaś się martwić. Moja mama urodziła córkę, a moją siostrę mając 43 lata właśnie. I wszystko jest w jak najlespzym porządku, poza tym, że młoda jest strasznie rozpieszczona. Teściowa także urodziła najmłodszego syna mając 40 lat i bardzo cieszy się z późnego maciezyństwa, także głowa do góry Kochana. Na pewno wszystko będzie w porządku. Podziwiam Cię jednak, że zdecydowałaś się na bycie mamą w wieku 43 lat, musisz być silną kobietą :D

Gratuluję :) Zobaczysz, że wszystko się uda :) Niezalenie od wieku, każda przyszla mama ma swoje obawy... - ty także, ale pamietaj, że one przechodza :) :) :) 🌻

Gość a co się stało twojemu
dziecku? :(

badania statystyczne dowiodly, ze chore dzieci czesciej rodza sie kobietom do 21 roku zycia, a to z poznym macierzynstwem i zwiekszonym ryzykiem choroby u dzidziusia wcale nie jest udowodnione. to tak na marginesie.

Gość ANNA PANNA
Dokładnie, to tylko tak się wydaje, że kobiety po 40. częściej rodzą dzieci z wadami genetycznymi, chore, owszem, ten procent jest większy, ale to tylko dlatego, że niewiele kobiet w tym wieku rodzi dziecko. Nie ma się czym martwić. na pewno będziesz dobrą mamą, przede wszystkim dziecko jest planowane, więc na pewno i kochane :D

Gość ewelela
Ja życzę powodzenia przyszłej mamusi i wierze w to że dzidziuś załata pustkę w sercu po stracie syna:)buziaki!!!