Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodna milosci

zwątpiłam w nas

Polecane posty

Gość glodna milosci

juz dosyć mam życia z tym człowiekiem...nie mogę patrzec na niego nie moge patrzec jak je nie moge go przytulic cos mnie odpycha jestem zla jak jest w domu dusze sie w jego obecnosci .jestesmy 7 lat ze soba, mamy dwie corki zylismy do tej pory w zwiazku nieformalnym chcieklismy w tym roku sie pobrac.zwatpilam w nasza milosc nie kocham go,on probuje ustawiac mi zycie pod jego kontem zawsze tak bylo ..myslalam ze tak ma byc i dla swietego spokoju ze wszystim ulegalam a terz gdy sie przeciwstawiam dzwoni do mojej lub co najgorsze do swojej matki bo mysli ze one wplyna na moja decyzje...nienawidze go

Gość sadze ze jestes
uciekaj od niego jak najszybciej , jeszcze ułozysz sobie zycie z kims kogo bedziesz kochac :) Powodzenia.

Gość glodna milosci
nie uloze sobie kto mnie zechce z dojka dzieci ...czasami mysle ze lepiej bedzie jak zejde z tego swiata ..jestem zla na wszystkich po klotniach z tym czlowiekiem co ze mnie za matka wiecznie smutna zaplakana

Gość Karolina M.
Lepiej smutna matka niz ZADNA.... Wiec niech ci zadne glupoty do glowy nie przychodza.. MAsz dzieci i one sa najwazniejsze... Mysl przede wszystkim w tych kategoriach....