Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffffffffffff

Mam 170cm , 54 kg. Ile musialabym ważyć aby wygladac chudo..jak modelki?

Polecane posty

Gość no skoro chcesz miec
kaloryfer na brzuchu i jędrne uda to dietą tego nie osiągniesz!!! już szczupła jesteś więc teraz tylko ćwiczenia na brzuch i uda! dobre są tamilee poszukaj , gdzieś dziewczyny na fitnes, masaże joga... podawały linki do ściągnięcia!

Gość na modelkę to 48-50 kg
Hmm, ja też mam 170, ważę 52 i do modelki mi bardzo daleko więc rozumiem autorkę. Ok, źle piszę - daleko mi do zwyczajnie fajniej, szczupłej figury, jestem jakaś taka gruba w dolnej części, mam zbyt potężne uda... Ale nie chce mi się już odchudzać.

ja tak samo, jestem za gruba w dolnych czesciach.. dlatego zalezy mi aby schudnac.. nawet te 5 kilo. Nawet kosztem braków cyckow:D bo i tak za 4 miesiace robie "nowe"...

Gość Katarzyna645
Żeby wyglądać tak jak modelki, powinnaś przy tym wzroście ważyć ok. 48 kg i mniej. Obecnie wymaga się od modelek, aby ich wymiary wynosiły max: 80 - biust 60 - talia mniej niż 90 - biodra

o boze 80 w biuscie.. to ja marze o 95;d ale silikonkach, a reszta chuda..

Gość Blach
Myślę, że masz coś z głową nie tak ;) Jeśli robisz to "dla siebie" to naprawdę jest coś z tobą nie tak, bo w takim razie powinnaś wiedzieć jak wygląda to ze względów zdrowotnych. Niech ci się podobają anorektyczki (i tak będziesz tak wyglądać ważąc 49 kg) ale proponuje kilka rozmów z dziewczynami z tej branży, a zapewniam Cię - odechce Ci się chudnąć

Gość fruuuuuuuuu
jeszcze z 10 kg musisz schudnac, bo jak zrobisz sobie "biuscik" to parę kg ci przybędzie.. kurwa co za świat