Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to jak to jest

W takim razie czy Wy dziewczyny chciałybyście na męża prawiczka?

Polecane posty

Gość z takim zołzowatym
oczywiście * będzie wolał wsadzić 😍

Przepraszam dwudziestka.... głupio mi teraz.... niestety językiem zrównałem się z tym który cię obrażał... A ja chętnie związał by msię z kobietą taką jak dwudziestka. To istny anioł :)

Gość jane austen
Głupio mi zaczynac od: tez jestem dziewicą, bo to tak jakby to była moja główna cecha, zaleta etc. A tak nie jest przeciez. No ale ok, jestem dziewicą (tak sie składa Pawle ze z Krakowa) i troche was nie rozumiem ale w pewnym sensie podziwiam.. Mam 21 lat, mialam paru facetow w swoim zyciu, z zadnym nie uprawialam seksu, bo czekam i bede czekac na kogos kto mnie pokocha prawdziwie i mocno.. ale nie bede czekac do slubu. I nie chodzi o to, ze chce go wczesniej "wyprobowac", "sprawdzic".. ale jesli bym go pokochala to chcialabym go miec dla siebie calego. Blisko. A slubu nie planuje w ciagu najblizszych pieciu lat, bo najpierw musze skonczyc studia i znalesc stabilna prace, zeby moc zapewnic mojemu przyszlemu dziecku normalne zycie. Nie wytrzymalabym z mezczyzna, ktorego kocham 5 lat bez seksu pod jakakolwiek postacia. ale mimo wszystko pozdrawiam i 3mam kciuki :)

Oooo z Krakowa :) to może poznamy się bliżej skoro juztaka okazja się nadaża? :) Napisz do mnie na maila, oczywiście jeśli tylko zechcesz :) Co do seksu to ja też mam identyczny stosunek jak ty. Nie chciałbym czekać do ślubu z seksem, pod warunkiem, że spotkał bym tą właściwą dziewczynę, ale z drugiej strony jeśli ona miała by życzenie poczekaćz tym do ślubu a warta była by tego poświęcenia to byłbym gotów mu sprostać. Liczę, że odpiszesz :* Pozdrawiam serdecznie :)

Gość jane austen
nie jestem zwolenniczka znajomosci przez internet i nigdy sie tak nie umawialam :) wiec przykro mi ale raczej.. niet a poza tym takie zaczynanie znajomosci od.. jestem dziewica, jestem prawiczkiem - poznajmy sie i moze nam sie uda.. jakos mnie nie przekonuje.. :o

Ja też nigdy nie umawiałem się ani nie prowadziłem tego typu znajomości, ale jeśli nadaża się odazja to myślałem, że warto spróbować się bliżej poznać, a nie spotykać od razu bo to bez sensu... Ale nic na siłe... Tak tylko spytałem.

Gość jane austen
prawiczek Ty mnie nie cytuj, bo Ciebie nie znosze.. :o

Gość jane austen
nie znosze cie bo od paru miesiecy na jakikolwiek nie wejde temat Ty probujesz przekonac wszystkich, ze dziewictwo to sprawa zycia i smierci dla TAKIEGO faceta jak ty. chuj nas juz obchodzi, ze ty chcesz tylko i wylacznie dziewice? powiedziales swoje i zamilcz juz robisz sie irytujacy. jesli ten paweł tez zacznie tak wciskac ludziom co chce i czego oczekuje po 50 razy na dzien to bede go nieznosic rownie bardzo jak ciebie :D irytujesz mnie i tyle

Gość jane austen
masz zamiar zostac prawiczkiem do smierci? pogratulowac :D

prawiczku, ale Ty przeciez uwazasz wlasnie w ten sposob. jak laska jest dziewicą to jest kandydatką do związku, cholera z tym co wiecej soba reprezentuje. jedne kryterium i tylko jedne, zdolne przekreślić wszystko inne. nie czlowiek sie liczy a blona. w koncu sie z desperacji przespicie z kim popadnie i bedziecie probowali zyc normalnie, ale mam obawy ze bedzie juz za pozno...

Gość jane austen
owszem powtarzasz, ze dziewictwa nie wymagasz ALE taką dziewczyną co juz miala faceta to sie brzydzisz... ja sie brzydze takimi jak Ty:o

ale on tak dlugo czekal nie z powodu ideologii, ale dlatego ze sie nie zakochal wczesniej :) a Ty piszesz uparcie ze jakbys sie zakochal w dziewczynie z przeszloscia to bys cierpial, nie umialbys z nia byc itd. moj jakos nie cierpi, zyje ze mną normalnie i szczęśliwie i to jest różnica. chociaz nie odbieram Ci nadziei ofkors :P

Gość jane austen
prawiczek, Ty to juz przegrales zycie z taka filozofią 🖐️

Gość dwudziestka
przeciez tu nie chodzi o blone ... tylko o swiatopoglad..o takie same patrzenie na swiat .. o wzajemne zrozumienie ..

Gość dwudziestka
i widze ze ktos jak choragiewka na wietrze zmienia zdanie:X...

Gość dwudziestka
tym ze ktos potrafi zachowac wstrzemiezliwosc mozna sie tylko szczycic.. i to jest powod do dumy. tym bardziej jesli chodzi o facetow ktorym podobno "tylko jedno" w glowie.... (i mysle ze jesli ktos wyraza sie w krytyczny sposob na temat dziewic i prawiczkow to po prostu im zazdrosci...)

co to proszę, wyjaśnij, czego im zazdrości, mein Gott....dziecko, dziecko.... ideałów głowa pełna.....:)

Gość dwudziestka
to niech sie nabijaja... co cie to obchodzi.. wazne ze ty masz swoj cel swoje plany i marzenia i realizujesz sie i zyjesz wedlug wlassnych zasad.. nie patrz na innych i nie rob tego co oni... bo "tak wypada" ... badz soba..

Gość jane austen
prawiczku, owszem pisałeś nieraz, że brzydzilbys się dziewczynami, które miałyby przed Tobą kogoś i nie poradziłbys sobie z tą świadmoscią, A zresztą, przecież sam dobrze wiesz co piszesz.. jesli ktos wyraza sie krytycznie na temat dziewic i prawiczkow to im zazdrosci - krfa czego? bo nie rozumiem.. czego maja mi nie-dziewice zazdroscic?? co o w ogole za karta przetargowa: dziewictwo? co to ma byc moja glowna zaleta?? co ja jestem nadczlowiek ze jestem dziewica? :O smieszni jestescie z tym podnoszeniem ponad wszystko dziewictwa u kobiet i mezczyzn. to jest indywidualna sprawa kazdego czlowieka, a laska ktora juz dziewica nie jest niekoniecznie od razu musi byc kurwa. swiat nie jest czarnobialy. A Ty Prawiczku, dalej praktykuj swoje przekonania, pytaj dziewczyne na pierwszej randce ilu juz miala i co z nimi robila. Na pewno znajdziesz w ten sposob mila, sympatyczna wartosciowa dziewczyne, na pewno! powodzenia! 🖐️

Gość jane austen
a co ma wyglad do tego? w zadnym moim poscie nie mowilam nic na temat tego jak dziewica ma wygladac..

Kochani... wyluzujcie.... pod moją nieobecność zeszliście z tak wzniosłeg otematu do tak radykalnych poglądów... oskarżacie się na wzajem.... myślę, że pora zakończyć temat bo zostało tu już powiedziane wszystko, a teraz tylko się obrażacie i psujecie cały sens tematu. Zrozumnie, że na ten temat wypowiadają się osoby TYLKO i WYŁĄCZNIE z twardymi zasadami i o jasno sprecyzowanych poglądach. Nikt i nic żadneo z nas nie przekona więc te wzajemne oskarżenia i próby przeciągnięcia na swoją stroe są na prawde bez sensu. Uczcie się kochać ludzi bo tak szybko odchodzą....

Gość jane austen
ciao, ja sie wycofuje 🖐️

Gość jane austen
chlopcze mnie szlag trafia jak widze innych polemizujących z Tobą wiec sama wole nie zaczynac

Jesteś taki ciemny, czy tylko udajesz?! ;) Przecież jej chodzi o to, ze to rozmowa bez celu a nie że ma coś do twoich poglądów. Ona dostrzega bezsens tej polemiki, ja z resztą też. I będę jej bronił bo to extra dziewczyna :)

Gość dwudziestka
i w koncu ktos wpadl na madry pomysl aby zakonczyc ta dyskusje.. .. (chociaz ja dopowiem ze myli sie osoba ktora kazda dziewice uwaza za super dziewczyne..)

Gość wg prawiczka i kropka
istnieja tylko dziewice i dziwki hahaha musisz miec chlopcze jednak swiadomosc ze kazda dziewczyna przestaje w koncu byc ta niepokalana dziewica wiec staje sie wg ciebie ..... no i wtedy brzydnie bo wg ciebie dziewice sa piękne az szczeka opada a jak traca dziewictwo to brzydną hahaha a teraz pytanie co sie stanie jesli w koncu spotkasz swoja wymarzona dziewice, bedzie fajnie przez rok oczywiscie juz nie bedziesz prawiczkiem ani ona dziewica potem sie rozstaniecie bo to jednka nie to i co?? pojdziesz szukac innej jako szmaciarz a ona szmata?? z takim swiatpogladem zycze ci milego zycia kawalerskiego

oj prawiczek nie zaprzeczaj sam sobie.. czytam te Twoje wypociny od dawna i w sumie nie dziwię się, że jeszcze żadna Cię nie chciała