Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała orchidea

ARCHITEKT - co sądzicie o tym zawodzie?

Polecane posty

Gość Ilyushin
@gość - tak, o programie słyszałem, ale ogólnie jest mało informacji na jego temat. Powiesz nam coś więcej?

Gość gość
ArCADia BIM, to program dla fachowców w branży budowlanej/projektowej. Program ma całkiem niezłą opinię i cenę, w porównaniu do konkurentów. Jest polski i po polsku. Ma doskonałe wsparcie. Więcej możesz przeczytać na stronie producenta - firmy INTERSOFT. Ze strony można też pobrać dema.

Gość Ilyushin
Nie sądziłem, że tutaj też się o tym pisze ;) Znam ArCADia ze słyszenia, czytałem bardzo różne opinie, ale w zasadzie chyba żadnej od osoby, która faktycznie używałaby tego oprogramowania w codziennej pracy. Czy możesz mi coś więcej napisać o pracy na tym programie?

Gość Marek

Ty możesz też być architektem,. Teraz to prostsze niż kiedyś, Ja zacząłem robić projekty z Prescient pare lat temu i teraz moje projekty wygrywają przetargi na budowę 😉

https://www.prescientco.com

Gość Mirek

Sadze, że jeżeli jest dobrym architektem to na pewno słyszał o prescient, super oprogramownaie, które daje wspaniałe efekty 3d

Gość pan_arch

a archline.xp znacie? do projektowania architektury bim 

Gość Benek

ARCHLine.XP to program do projektowania architektonicznego BIM z funkcja projektowania wnętrz. Bardzo ciekawe rozwiązanie, zwłaszcza że nie wymaga doświadczenia z CADem. Ja po testach i kilku konsultacjach zdecydowałem się kupić - kilka projektów za mną i nie żałuję. A ty masz, czy myślisz o kupnie?