Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenniferlovehewiitt

jak powiedziec facetowi,zeby zrobił cos z brwiamiD?

Polecane posty

Gość jenniferlovehewiitt

mój ma je złączone i wyglądałby lepiej jakby własnie je rozdzieli,ale jak mu cos powiem to sie na mnie obrazi ze mu sie nie podoba itd:D

Gość bleeeeeeeee
Najlepiej powiedz mu "zrób cs z brwiami" :O

Gość aniołek17
ja na Twoim miejscu podsunelabym mu zdjecie jakiegos faceta który ma ładne brwi i powiedziala wtedy " kochanie co sadzisz o jego brwiach? bo mi sie podobaja takie, mogłbys swoje też tak zrobic?? wygladałbyś wtedy jeszcze lepiej niz teraz"

Gość mewa mowisz
takie brwi nazywam mewą i tez ich strasznie nie lubie :( raz chcialam swojemu wyrwac kilka takich wloskow to malo mnie nie zjadł ze taki bolllllllll !!!!!!!!! i ze nigdy wiecej :( a my to nawet poród musimy znosic

depilator w dłoń i sama zrób z tym porządek :-D

Gość jenniferlovehewiitt
haha,to nie bedzie takie łatwe:D tez nie cierpie takich brwi,kurcze i co tu zrobic:Djesli cos wspomne napewno sie obrazi

ubierz się w gorset, pończochy czy co tam lubi Twój luby i powiedz, że sprawisz mu nieziemską przyjemność jeżeli zrobi jedną małeńką rzecz - przerwę między swoimi brawiami :-)

Gość jenniferlovehewiitt
haha,dobry pomysł:D

to zależy ile się znacie i jak wasze relacje wyglądają....bo najprostsze rozwiązania są najlepsze czyli.... pęsetka w dłoń i mu wyskub troszeczkę, po skończonej pracy poł wieczora zachwycaj się jaki jest piękny i seksowny to jak mu zaczną odrastać sam się do ciebie zgłosi :)

albo weź pęsetę, usiądź na nieczęśniku - jeden włose, jeden całusek... im mniej włosków, tym całuski niżej :-D

Gość jenniferlovehewiitt
w sumie tak,tylko kurcze na serio moze sie obrazic,uniesie sie meska duma,powie że nie da z siebie robic jakiejs panienki i bedzie po rozmowie:/

Gość jenniferlovehewiitt
hehe,oo no to moze by odnioslo jakis skutek:D

Gość co się
przejmujesz, ja sama mam takie brwi:)

Gość jenniferlovehewiitt
nie obraz sie,ale takie brwi nie są ładne,tym bardziej u kobiety

więcej pomysłów nie mam. Chociaż zastanawiam się nad takim, żeby sam sobie te włosy usunął :-D Jezeli macie szklane drzwi w domu, tomiłamby jeden pomysł :-) Zamknij je i zacznij się rozbierać :-D Zmysłowo, wolno, przeciągaj się i wyginaj a on niech patrzy i się rozpala :-D Dotknie Cię kiedy już sobie wyskubie brewki :-D

Gość co się
nienawidzę depilacji brwi, przyzwyczaiłam się do nich:)

Gość jenniferlovehewiitt
jeju,nie jest kobietą! to było do--> "co się"

Gość jenniferlovehewiitt
brum,no to fajny pomysł by był tylko nie ma szklanych drzwi:D ale mozna to w sumie jakos zmodyfikować

Wystaw go na balkon :-) Zimno będzie dodatkowym bodźcem, żeby cos zrobił :-D

Powiedz mu żeby ściągnął tą gąsienice znad oczu bo się brzydzisz robali.

Gość czy ty wiesz co piszesz
a gdyby on powiedzial ci : zrob sobie cos z cyckami?

cycki to nie brwi. Nie tak łatwo cios z nimi zrobić

Gość zmien faceta i po problemie
jak mozna zmieniac cos komus na swoj gust??????????????????????? w zyciu bym z taka nie byl.

moj facet nie ma syndromu \"jednej brwi\", ale sa one dosc duze (pionowo), nieregularne. Wiec mu od razu z mostu powiedzialam, ze warto sie nimi zajac, sama rowniez sobie reguluje brwi, nic w tym zlego. Zaproponowalam, ze sie tym zajme, i bez problemu sie zgodzil. Z tym, ze w tym przypadku nie mial sie na co obrazac, bo te jego brwi nie byly jakies tragiczne, ale zawsze warte udoskonalenia.:-D Warto sugerowac zmiany.

Gość jenniferlovehewiitt
ej,no ja nie chce zmieniac go na swój gust,chce zeby dobrze wyglądał i był zadbany.a brwi to nie cycki wiec nie porównuj.

hmmmm... niestety wielu facetów tak ma :/ może zaproponuj mu wizytę u kosmetyczki :P pewnie pomyśl że to mało męskie, ale weź mu nawlewaj że nie ;) niech kosmetyczka weźmie wosk, jeden ruch i po kłopocie:D trochę poboli, ale przed zabiegiem powiedz mu, że będzie miał \"suuuper nagrodę\" po wszystkim i że był taki dzielny ;);)

Gość jenniferlovehewiitt
nie,kosmetyczka napewno odpada:/ w zyciu sie nie zgodzi wiec musialabym jakos sama.a z tego co widze po wypowiedziach na forum,faceci taka uwage bedą brac jako jakies naruszenie swojej meskiej dumy itd.kurcze,ja sie staram wyglądac dobrze dla swojego faceta,to czemu uwaga o brwiach to juz taka zbrodnia i zaraz powstaja zarzuty ze chce sie zmieniac kogos wedlug swojego gustu