Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenniferlovehewiitt

jak powiedziec facetowi,zeby zrobił cos z brwiamiD?

Polecane posty

Gość jenniferlovehewiitt
mój ma jasne ale tez nie az takie krzaczaste:D no 100 razy lepiej by wyglądał majac dwie brwi,nie jedna

Gość ja mam zlaczone brwi i mi sie
to niepodoba ... zawsze przy goleniu twarzy przy okazji skracam wlosy w miejscu laczenia brwi i po problemie :)

Ja swojemu facetowi sama wyrywam brwi ze środka:P I wcale nie kryje sie z tym ze mi sie to nie podoba a on sie nie obraza. Zgadza sie ze jedna brew nie wyglada dobrze wiec nie protestuje gdy zabieram sie do dziela. Zeby bylo mu milej usiadź na nim okrakiem i dopiero zabierz się do rzeczy:))))

Gość jenniferlovehewiitt
nie,no to juz jakos pomysl mam jak to zrobic,tylko gorzej jak mu o tym wspomniec zeby sie wzial tego bardzo do siebie i zeby sie nie obrazil,albo nie uznal ze mi sie jakos nie podoba

Gość jenniferlovehewiitt
wiem,to dobry pomysl ale najpierw trzeba cos powiedziec,wspomniec o tych brwiach , a dopiero przejsc do czynu:D tylko jak tu o tu wspomniec

Gość jajest
o maj gad, twój facet jest wilkołakiem! niech zrobi coś z tym natychmiast bo to obrzydliwe. Niektorzy faceci mnie zadziwiają, naprawde. Mydła tez nie używają bo sie tak okropnie pieni??