Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynnnaa

za każdym razem jak chce mi dokuczyć jak nam sie nie układa

Polecane posty

Gość justynnnaa

kłócimy sie albo coś to złośliwie mi mówi że w zasadzie to tylko" loda robie dobrze..."wiem że tak nie myśli ale potem jak się godzimmy mam opory przed seksuem.Tookreslenie robic loda mnie wkurwia!!

Gość czas poplątał kroki
Dobrze że chociaż to docenia;):P

Gość krrrraaaaaaaaaaaaa
następnym razem ty mu powiedz że za każdym razem "udawałaś", albo że tak naprawdę dobrze robi - to tylko herbatę.

Gość anabell.....
ja tez tak mam, tylko że facet raz w złosci mi powiedział , że źle robie loda, to było dwa lata temu i do dziś mam opory, rzadko sie zdarza ze to zrobie.oczywiście wtedy jak sie pogodziliśmy to powiedział ze tak nie mysli, ze robie cudownie, tralala , ale i tak to juz nie to

Gość kaprysekkkk
ja piernicze ale macie facetów......traktują Was jak zwykłe dziwki....mój mąż w życiu by tak do mnie nie powiedział....nawet jak robie mu coś dobrze to zachowa to albo dla siebie albo powie w bardziej kulturalny sposób, coś w tym stylu: "było mi z Tobą wspaniale" . Ale kurcze okreslenie "ze ty to tylko loda robisz dobrze" - nawet w zartach nie powinno się pojawić. Zero szacunku. Jestescie mu tylko potrzebne do jednej rzeczy, niech wam się oczy otworzą szerzej!