Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emanuellaa

Czy to ma sens?

Polecane posty

Gość emanuellaa

Czy zdecydowalbys sie na zwiazek z facetem ktory ma 2 dzieci z 2 roznych zwiazkow?

Gość krrrraaaaaaaaaaaaa
jeśli chcesz byc kolejną ......

niezly jest...chyba warto zasiegnac rady jego drugiej kobiety.co sie stalo,ze sie rozpadlo...zreszta facet bedzie potrzebowal duzo czasu,zeby obskoczyc dwoje dzieci na wizyty...no i alimenty...dla mnie podejrzany koles..albo ma pecha w zyciu

Gość emanuellaa
Sam tak mial na wlasne zyczenie.Z 1 sie rozstal. bo znalazla sobie innego.A z ta 2 dziewczyna- wygladali na dobra pare ale porzucil ja jak byla w ciazy.Nawet sie dzieckiem tym 2 nieinteresuje.Tylko placi alimenty.

no cóż, nie każdy ma w życiu z górki... myślę, że powinnaś dobrze poznac jego historie zanim się zdecydujesz z nim być....

Gość emanuellaa
Wlasnie tak sie zastanawiam.Rozumiem ze z ta 1 moglo mu niewyjsc.Ale z ta 2 dziewczyna, wiem ze oni planowali dziecko to niebyla wpadka.A tu ja porzucil.Placi alimenty.Niewiem co mam robic?

przemysl wszystko cztery razy.. naprawde nie wiem czy warto..,. a jaka jest miedzy wami roznica wieku??

Gość emanuellaa
Ja mam 25 lat a on 32.Duzo zastanawiam sie co musi z nim byc nie tak?Tymbardziej ze mial obraz wlasnego syna ktory wychowuje sie bez ojca ma teraz 8 lat.I ten sam los czeka jego 2 dziecko.

widac skacze z kwiatka na kwiatek... boi sie odpowiedzialnosci tak naprawde placic latwo, wychowywac trudniej....

Gość emanuellaa
1 dziecko sam uznal.Ale drugiego niechcial.Jego byla chodzila po sadach, walczyla o uznanie dziecka i alimenty bo sam niechcial.O swojeje 1 ma bardzo zle zdanie.Bardzo brzydko ja wyzywa.Dziecko 1 tez malo odwiedza a 2 wcale tylko paci na nie kase.Czy normalny facet tak postepuje?

ja powiem ze moj facet zostawil mnie dla mezatki, ktora ma w planach rozwod i dwojke dzieci kazde z innego zwiazku...spotykaja sie bo jemu jej szkoda i on twierdzi ze to milosc......chce jej pomoc jakos, ona bedzie miala alimenty na dzieci wiec lepiej sobie znalezc mezatke z dwojka dzieci ponoc wszyscy na nia leca , a moj ex nie musi bo sam sie jej spodobal hihiihi

Gość emanuellaa
Co ja mam w tej sytuacji zrobic?Zerwac kontakt bez slowa, czy powiedziec mu o moich obawach?

porozmawiaj z nim , przeciez ma prawo wiedziec jak sytuacja stoi.... ale nie radze Ci sluchac slow typu: teraz tak nie bedzie, aj sie zmienilem bo to zazwyczaj wierutna bzdura!!

Gość emanuellaa
A ta jega 1 dziewczyna byla od niego strasza o kilka lat i miala takze 2 dzieci z poprzedniego zwiazku.Ja mysle o rodzinie, o dzieciach chcialabym miec ale czy z takim czlowiekiem mozna stworzyc szczesliwy zwiazek?

dziewczyno zamiast marnowac czas na faceta ktory nigdy Ci nie da szczescia i poczucia bezpieczenstwa rozejrzyj sie za kims odpowiedzxialnym!!

Gość emanuellaa
Nasza znajomosc nietrwa dlugo, wiec mysle ze niebedzie problemu tego zakonczyc.Ale on jest dla mnie dobry, czuly niechce zebym go zranila.

Nie. Chyba, ze bym byla zdesperowana i laknaca milosci by nadala mojemu zyciu sens ktorego nie umiem nadac sobie sama i chcialabym zyc wyobrazeniami ale... taka nie jestem.

Gość emanuellaa
To znaczy ze taki facet jest juz skreslony?Ze zadna kobieta "normalna" niebedzie chciala z nim byc?