Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

CO POWINNAM ZROBIĆ???? HELP! /

Polecane posty

CHCĘ SIĘ WBIĆ W KRĘGI EMO ŻEBY ZNISZCZYĆ TO BADZIEWIE OD ŚRODKA! JAK MAM SIĘ ZAMASKOWAĆ? POCIĄĆ SIĘ, POMALOWAĆ, I ROZMAZAĆ KRETKĘ TO WIEM... ALE CO JESZCZE! MA EMO JAKIEŚ TAJNE ZNAKI CZY COŚ?

Eric, skad ty wzielas to EMO i skad wiesz czy istnieje? Artykuly na ten temat jakies mozesz podac? CZemu masz na tym tle taka obsesje, ze tyle o tym piszesz, nawet w swojej stopce? Czy EMO cie napastuje, pisze o tobie?

I myślisz ze jak się potniesz, pomalujesz i rozmażesz kredka to ich wszystkich zniszczysz??

Gość jak na bezuchu
może skocz z mostu? tylko wysokiego:)

umów się z koleżankami na skok z mostqu i opowiadaj wszystkim że nikt cię nie rozumie buuuuuuuuuuuu oraz tancz w własnym pokoju w towarzystwie wimaginowanbych przyjaciół którzy też cię nie rozumieją buuuuuuu

ej chyba przeginasz troche!!?? co masz do \"hipisow punkow i innych czarnuchow\" nikt sie ciebie nie czepia jak sie ubierasz ani nic.. inni to lubia inni nie... ale nie musisz sie wypowiadac na ten temat jak tego nie rozumiesz... kurde czego sie nie czepicie tych tapeciar,lalek barbie... te to dopiero sa... chociaz punkowcy maja swoja wartosc a nie te lalunie co wszystko by oddaly za.... tu juz sie chyba domyslicie... albo wszyscy chodzicie tak samo ubrani.... az oczopląsu można dostac.... ludzie zmilujcie sie!!!!!!