Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobićada

drukarka a laptop

Polecane posty

Gość co mam zrobićada

Mam sprzęt wielofunkcyjny z HP a laptop ma Windows Vista. CO mogę zrobić, żeby podłączyć drukarkę do kompa. Próbuje, ale ciągle wyskakuje okienko, że nie można połączyć tych urządzeń

Gość a jakieś instalki do
drukarki masz? i wgrałaś do laptoka?

Gość co mam zrobićada
tak, mam płytę z drukarki, włożyłam do laptopa i rozpoczęłam zapisywanie nowego sprzętu na kompie, ale po chwioli wystkoczyło okienko z czerwonym krzyzykiem, że nie można podłączyć urządzenia! Rany, od rana się z tym męczę, koniecznie muszę podłączyć drukarkę! Proszę pomóżcie

Gość co mam zrobićada
może musze coś ściągnąć z neta do drukarki, albo do kompa? tylko co?

Gość stery do visty są
? jesli to starszy sprzęt, to może nie być, wejdź na stronę HP, znajdź swój model drukarki i spróbuj sciągnąć stery pod vistę!

Gość aska1234567
ja mam laptopa z windows vista i wielofunkcyjna drukarke kurcze nie mialam zadnego problemu z podlaczeniem odinstaluj drukarke podlacz wszystko od nowa nie wiem moze zadziala

Gość co mam zrobićada
Dziękuję za stronkę, właśnie tam byłam, ale informacje tam zawarte w ogóle mi nie pomagają, bo zupełnie nie wiem czego szukać i czego potrzebuję, a info o sterownikach i inne są po angielsku, znam trochę ten język, ale terminologia techniczna jest mi zupełnie obca :-(

Gość ggvdbngfh
A moze twoja drukarka jest stara i na plycie instalacyjnej nie ma sterownikow pod viste ... tylko np. pod xpeka.

Gość co mam zrobićada
drukarka nowiutka nie jest, ale żeby stara to chyba też nie...ma jakieś 3 lata. a na płycie jest napisane Windows 98, Me, 2000, XP to drukarka HP PSC 1410

Gość co mam zrobićada
poradźcie co ja mam w ogóle znaleźć na tej stronie? co mam zrobić? coś ściągnąc?

Gość Rodzyna
sciągnij majty wtedy zaskoczy z podniecenia.

Gość stery pod vistę są
jesli to model HP PSC 1410 - bez końcówki v luv xi w nazwie, i ma chodzić pod vistą to ja ściągnęłabym to: AIO_CDB_Full_Non-Network_plk.exe, (1/1 , 164.14M) z linku: http://tiny.pl/s2sf ...zainstalowała i spróbowała podpiąć drukarkę...