Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka homcia i demianka

mam dosyc cierpeinia przez niego...

Polecane posty

Gość zonka homcia i demianka

okres mi sie spuznia. - złote mysli ( gówno o mezu - ze jest taki taki i siusiaki, podejrzliwosc na maxa itp) - ze jestem niechlujna- za to nie mam objawow fizycznych (chyba bym te wolala) - glowa ciezka o 99kg - TO NAJGORSZE MECZE SIE SAMA ZE SOBA NIE MA STAD WYJSCIA !! - placz zawsze - za to agresja taka ze tłukę kubki specjalnie i dłubie w nosie(jak sie wyzyc?>) - przeklinam.. - kłoce sie z moja niewidzialną przyjaciołką - zadaje bol mezowi (bjie go a on potem siedzi w koncie i sie częsie)a oczekuje ze wtedy mnie przytuli a on woli sie nie odzywac i płakać w kącie musze mu czasem przeczekac ze omltów niebedzie- denerwuje mnie samo to ze mam popstutą szcoteczke do zębów wieecie to co sie trżesię a on nie naprawi ( i maz) a ja go tak kocham....... ... a w 2 dniu wkońcu miałam okres jakby moje skryte mażenia sie spełniły swiat jest piekny a maz cudowny ..... odblokowuje sie to cos w glowie.. nie ma na to leku? probowalam juz bylam u lekarza to mnie odsylal do psychologa albo mowil ze przezwyciezyc dac rade! i jeść grzecznie nie preklinac NIE DA RADY!!!!!!!! MOWIE WAM DZIEWCZYNY NIE RA RADY TO JEST WIELKI BOL pępka. bralam jakies leki - 3 miesiacze homosexualne niewiem takie mi przepissał niewiem co to znaczy ale słyszałam że to specjalista no i goowno daly . teraz mam tabletki antykoncepcyje - jedyna ucieczka.. i tylko dlatego je biore.. macie tez tak bardzo mocno albo podobnie jak ja???

Gość zonka mlodaa
skopiowalas moj topik i co niby dalej?