Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss_Suchego_Podkoszulka

Lubicie

Polecane posty

Gość sd
nie bo to jest jebany lewak

Gość a to samczyk czy samiczka
ja też go nie lubie

Gość wfgh
również nie lubię go bo on nie lubi Prawa i Sprawiedliwości, ale nie o to chodzi że ja lubię tą partię tylko o określenia jakimi on ją nazywa, jak na przykład "klerofaszyści", ten człowiek jest żenujący, nie wie chyba co to był faszyzm, stosując takie słowa sięga poziomu dna, choć muszę przyznać że jego piosenki są nawet fajne niektóre lubię więc jego muzykę choć jakimś fanem nie jestem, ale jako człowiek to dla mnie jest zerem

ja lubie. Ten facet coś w sobie ma. Jedna z ulubionych jego piosenek to \"Dawna dziewczyna\"

Jest mi obojętny artystycznie. Choć chyba ze dwie piosenki mi sie podobały a wyliczanka. "misia a misia bela", mnie ubawiła. Gadać sobie może co chce to wolny kraj, w tym nie jest jakoś nad wyraz kontrowersyjny. Natomiast ma muj szacunek za to że miał odwagę odmówic służby wojskowej i poszedł za to siedzieć. Ja się nie zdobyłem na taką odwagę.

taaa...on coś w sobie ma...najczęsciej ze 3 promile alkoholu :o

Dość głośno o tym było. Ja początkowo nawet nie wiedziałam za co siedział i doszukiwałam się w nim jakiegoś "wyrokowca" :)

kazdy facet ma :-p tylko czy u niego napewno jest za co pociagnąć ?

o matko jedyna, jako facet ma w sobie coś pociągającego :) Ma to COŚ, czego nie wszyscy faceci mają, a czego okreslić się nie da. Mis mokrego - nie jesteś osamotniona :)

tak to jest jak się ma sklerozę :) Poprawiam - miss suchego - nie jesteś osamotniona w podziwianiu MM :)