Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały laptop

Mały laptop

Polecane posty

Gość mały laptop

Chcę kupić sobie mały laptop, taki max.13 cali, cena do 3000zł, bez Visty. Może ktoś z Was już przetestował taki sprzęt i mógłby cos polecić?

Gość chodzi o lifebook
?

Gość ja wiemqqq
asus, bardzo podręczny ale oczy trochę bolą

Gość mały laptop
jeśli lifebook to inaczej mały laptop, to tak, chodzi mi o lifebook:) Jestem laikiem w dziedzinie komputerów.

Gość qwertyuasdcvbnkjhgfd
rozejrzyj się za laptopami marek Dell, HP, Toshiba, Sony te firmy robią dobre laptopy a Viste to jóż we własnym zakresie trzeba wywalić i zainstalować XP lub Linucha

Najpopularniejsze małe laptopy produkuje Asus, ale można też znaleźć modele z Della i chyba jego bym bardziej polecała. Dużo osób bardzo chwali sobie Toshibe. Jak chcesz takiego małego lkaptopa w przyzwoitej cenie, to polecałabym swiatlaptopow.pl - mają duży wybór sprzętu, fachowo doradzają, a co najważniejsze oferują całkiem niskie ceny. Polecam!!!

Gość gość
Trzymajcie tutaj namiary - techfresh.pl/jaki-maly-laptop-wybrac-rodzaje Pewnie, że solidny laptop nie musi być drogi, kwestia dopasowania parametrów i będzie normalnie nadawał się nawet pod niektóre gry. Zresztą przecież to wszystko macie dokładnie pokazane w testach.

Gość gość
Kupuje takie rzeczy też online ale na avans.pl mają konkurencyjne ceny no i promocj***ardzo często, a ich strona jest bardzo dobrze zrobiona, że znajdzie się wszystko co człowiek potrzebuje