Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa piękność

wiecie jaka jestem ładna

Polecane posty

Gość cytrynowa pięknosc
a mi sie tak nie kojarza. nie wiem czemu sie tak wkurzacie ze jestem ładna

Gość cytrynowa pięknosc
mam 19 lat

teraz pora na przykry szok, dziewczynko, posłuchaj \"ładna\" i \"ładniejsza\" po 1. dla jednych (w tym dla siebie) mozesz byc piekna jak z obrazka. A dla drugich oblesna i nikt bez kija nie podejdzie. bo zrozumciewreszcie - PIEKNO To RECZ GUSTU. Zapomnij, ze spodobasz sie, jedna czy druga, kazdemu jak leci. To surrealizm. Po 2: piekno to rzecz wzgledna. Zapamiętaj : Pięknych dziewczyn wokół mnóstwo, które noszą w sobie ogień. No i nie są próżne. Bo jak czytam Twoje dyrdymały to widze, ze Ty masz w sobie jedynie zapałkę bez siarki;> Cya \'piękna\'

Gość pppppppppppppppppppppp
ale my niewiemy czy jestes ładna bo cie nie widzielismy Czemu nie pokazesz zdjecia?

cytrynowa pięknosc a mi sie tak nie kojarza. nie wiem czemu sie tak wkurzacie ze jestem ładna ale cytrynowa nikt tutaj tak naprawde nie wie czy jestes piekna? a moze jestes meluzyna a opisujesz sie jakbys była królewna z basztowego zamku...: :D

Gość jestes brzydka jak
ropucha, szkoda bo jestes taka madra

Gość ta czarnucha
z opisu cyganicha. i ropuszyszko przebrzydłe. Piękne słowianki FOREVER

Gość jestem piekniejsza
black vanila - oczywiscie wszytsko jest wzgledne, zycie jest kwestia wyboru a czlowiek jest miara wszechrzeczy :P jednak nie powiesz ze pewne cechy takie jak -blond wlosy duze niesbiekie oczy, delikatna cera, zgrabna sylwetka, duzy jedrny biust oraz dluuugie nogi nie sa pozadnanymi cechami wsrod mezczyzn. Trzeba sie powolac na sprawy psychologiczne ktore jednoznacznie skazuja iz wyglad kobiety zblizony do dziecka kojarzy sie z mlodoscia niewinnoscia , i wtedy rzeczywiscie mozna powiedziec ze piekno to rzecz gustu.

Gość ja jestem jeszcze piękniejsza
mówiłam że jestem najpiekniejsza:classic_cool:

Gość ta ktora mi sie podoba
tylko ta jest najładniejsza reszcie - dziękujemy, panie są wolne, koniec castingu!:P

Gość qwerty 123
szalu nie robisz...

'jestem piękniejsza'. Pozadane u facetów taaa? Oczywiscie, ze sa. Znam zbyt dpbrze, te wylazace z orbit galy. Tylko to jest POZADANIE. O to Wam chodzi?> To jestescie puste. Yebia mnie tacy goscie, co widza we mnie tylko wyglad. Yebie takie panny ktore robia wszystko zeby tylko plec przeciwna zwrocila na nich uwage. Facet myslacy czlonkiem leci na cechy ktore wypisalas. Facet myslacy sercem kocha za wnetrze, wyglad pewnie tez, ale to bez znaczenia czy jego dziewczyna ma wlosy CZARNE czy BLOND. Ej, zrozumcie to wreszcie pustaki.

Gość jaaasne
mowilas ze masz 19 lat :P i czarne oczy :D

Gość DKMG
co wy tam wiecie :P Ja to mam piękność w domu , ponetne kształty delikatnie zaokrąglona linia wąska szyjka smukła główka a do tego jakie wydaje dźwięki :D

Gość bum.
Jola Rutowicz? a Ty co robisz na tym forum?

Gość gsdgdsgds
a ja mam burze blond (naturalnych i to złocistych!) włosów do piersi, bardzo zdrowe, jasna cera, błekitne oczy, długie czarne rzesy, mam swietna figure bo jestem szczupła, ale zaokrąglona i mam miesnie bo jestem zawodową tańcerką i co, zazrdościsz?:D

"Gdyby nie to, że myślisz, że jesteś super sztuką Bo umiesz ruszać fajną dupą, nie była byś tanią suką I może nie musiałbym myśleć o tobie tak I chciałbym zdobyć dla ciebie świat Ale nie chcę robić z siebie durnia dla jednej ze szmat Szczam na takie dziwki, masz w prezencie mój warszawski deszcz I nie masz szans na sex ze mną, więc weź go do ust Ale sprawdź wcześniej gdzieś w necie kim jest Heather "

Gość ludacriska
popatrzcie na reke, na bark tej laski:O i cała morda w piegach czy w czyms...ocz, owszem ładne, ale to zasługa makijazu i poprawki graficznej:)