Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa piękność

wiecie jaka jestem ładna

Polecane posty

Gość jestem piekniejsza
black vanila - :D topik jest o zewnetrzu, jesli swoje braki w wygladzie usprawiedliwiasz taaakie bogatym wnetrzem to rzeczywiscie musisz byc brzydalem :D

Gość cytrynowa pieknosc
hahaah tragedia podszywacze biedna ta dziewczyna krórej daliscie zdjecie.. ja jestem najpiekniejsza i najmadrzejsza. wiem ze mi zazdroscicie ale zeby od razu takie swiństwa robić

OJś tam:P piekno- jest pojęciem względnym i kwestią gustu.. a jak wiemy o gustach nie należy rozmawiac więc po co tyle zbednych słow.. może dziewczynka chciała w jakichś sposób podnieść swoje \"ego\".. mam nadzieję, ze już jest jej lepiej ... forum to świetne miejsce na leczenie kompleksów - jak się okzauje.. nie zabierajcie jej tej przyjemności... :)

Gość cytrynowa pieknosc
a kobieta ze zdjecia teraz pewnie ma oblezenie podglądaczy heheheheh gdybym tak wyglądała nie mowilabym ze jestem najpiekniejszahihi. nie podobają mi sie pieguski hehehe

Gość cytrynowa pieknosc
TA BABKA ZE ZDJECIA TO NIE JA PODSZYWACZE

Gość całkowicie czarny kot
aaaa tam - ja jestem najpiękniejsza i już :-)

kocham takie tematy🌼 moja wrodzona skromność nie pozwala mi napisać ze jestem najpieknieksza z pięknych na ziemi i w kosmosie:classic_cool:

'jestem piekniejsza' znowu wychodzi Twoj paskudny charakter. Jestes pustakiem wew, bo wnetrze nie wyklucza zewnetrznej strony i wnajemnie :) A i, w przeciwienstwie do Ciebie ja sie czuje na tyle ladna i kochana, ze nie musze opisywac swej urody i jej wychwalac. Wierze w siebie i swe piekno. Nie potrzebuje spamowac neta od tekich bzdur. Ale to jest zbyt powazna akcja zebys mogla to zrozumiec:)

hmm i musze jeszce dodać, że forum przyciaga też niestety osoby z zaburzeniami psychicznymi.. echh cytrynowa.. nie wiem coś brała.. ale dobrze ci radze.. zmien dealera... bo ci jakies dziadostwo sprzedaje i ci to nie sluzy....

Wiecie co?Mnie bawi reakcja ludzi na kafe jak ktoś napisze o sobie ze jest ładny czy piękny.Od razu lawinowo są wyzywani od pustaków puszczalskich itd dlaczego tak jest? cytrynowa masz 2 msc po mnie,bo ja jestem wspanialsza od Ciebie:P

Gość cytrynowa pieknosc
HAAHHA.......... co nie zmienia faktu ze jestem najładniejsza, bede startowac w konkursie pieknosci

piękna jestem niesłychanie najpiękniejsze mam ubranie moja buzia tryska zdrowiem jak cos powiem - to juz powiem :-)

Gość cytrynowa pieknosc
sami ty jestes po mnie noooooooooooooo. pierwsze mijcse mam JA

Gość jestem piekniejsza
black vanilia - bardzo obrazowo z licznymi przymiotnikami opisalas swoje jakze bogate wnetrze, wlasnie owym wpisen tylko udowodnilas swoje zakompleksienie :D no ale przeciez jestes ladna madra i taaaka kochana:D - pokaz na co cie jeszcze stac( zauwaz dziecinko ze twoje argumnety to wyzywanie :D ojjj ....nisko nisko ... )

Gość cytrynowa pieknosc
HAHAHAHAHA ej no nie odchodzmy od tematu przeciez mialo byc o tym ze jestem piekna. czarny kot nie wtrącaj mi tu jakichs wierszykow tylko podziwiaj moje piekno

dziękuję zawsze recytowałam wierszyki na akademiach - jak widać zapędy recytatorskie zostały mi to do dziś :-)

myślałam, że włosy masz do pasa :-O

Gość cytrynowa pieknosc
ej no przepraszam mielismy pisac o mnie brzydale:)

Gość mogłaś dodać że jestes
ostro popierdolona

cytrynowa pieknosc ej no przepraszam mielismy pisac o mnie brzydale nie przepraszaj, i tak wszyscy cie zlewaja:) oczyma wyobrazni widze twoja zjebana twarz i chujowa figure kaszalocie 🖐️

Gość cytrynowa pieknosc
PODSZYWACZE JAK JUZ CHCECIE SIE PODSZYWAC I DAWAC ZDJECIA TO WYBIERAJCIE LADNIEJSZE DZIEWCZYNY A NIE TAKIE PASZTETY. to nie ja, ja jestem ładniejsza

Gość cytrynowa piekność
bo mi włosy urosły zdjecie juz ma troche