Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gatewayy

proszę o Wasze zdanie

Polecane posty

Gość gatewayy

Spotykam sie z dziewczyną od 9 miesięcy, od 2 uprawiamy seks. Ma 24 lata i do naszego pierwszego razu była dziewicą. Z racji tego, iż moja kobieta jest religijna, chce na nowo zawiesić nasz seks do ślubu. Twierdzi że to był moment jej słabości i teraz chce to zmienić. Dodam ze przed naszym zbliżeniem z góry mówiła ze chce dopiero po ślubie. Sam już nie wiem co mam myśleć. Ja mam 28 lat, szanuję ja bardzo i jej zdanie ale perspektywa tego oczekiwania mnie trochę dobija. Tym bardziej że myślałem że zdanie o seksie tzn iz jest on zły przed ślubem zmieniła. Normalnie chyba zwariuje:p

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
mądra dziewczyna. A ty jak naprawde kochasz to poczekasz z seksem.

Gość to moze to prowokacja

Gość gatewayy
to nie prowokacja

Gość hfbjkouhmk
jak kochasz to uszanuj jej decyzje, a jesli masz jakies wątpliwosci to poprostu szczerze z nia pogadaj

Gość madziattt
powiem Ci że jeśli już sie kochaliście i ona nie jest dziewicą,to nie widze sensu w tym postanowieniu.

Widocznie nie jest Ciebie pewna :P Może spodziewała się czegoś innego, nie tego oczekiwała?

Już złamała swoje postanowienie więc nawet jak będzie chciała być "czysta" do slubu t i tak nie będzie :P bedzie "zbrukana" seksem hehe :D Wytłumacz jej ze bez sensu jest dalsze podtrzymywanie swojego zdania...

Gość tyutyutyu
chlopie, nie pakuj sie w to, potem po lsubie bedziesz mial seks raz na miesiac albo i gorzej, zwykle takie wlasnie sa te religijne dewoty, swoja dorga idiotka, bo raz dala doopy a teraz juz nie chce, taka religijna az zal doope sciska...:O

Gość igorrr
nieźle masz buahahaha

Gość ejbisi
A ja mysle ze to jest zagranie żebys jej sie oświadczyl. I w sumie na co tu czekać, starzy juz jestescie to sie chajtajcie:P albo chociaz sie oświadcz to moze zmieknie ;))