Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

=Mała Mi=

Ładne mam piersi ?? Proszę o wypowiedzi !

Polecane posty

Gość Bożydar34 dla ciebie
Nie szkodzi :classic_cool:

Osobiście mi się nie podobają, wyglądają jak źle zrobione silikony, nad sutkiem jest tyle cycka jakby ci tam władowali wkładkę, ale złe nie są. Co kto woli. Ja wolę jak w dole jest więcej niż w górze, kiedy piersi mają kształt łezki a nie męskiego bicepsa :D

Gość heeennnryk
ale rozluznij rece a nie sciskasz zeby byly o wiele wieksze. mam siostre z malym biustem jak scisnie tak rece to ma duze:0

No dobrze dobrze, a teraz Martyna przyznaj się że boli cię i zżera z zazdrości :classic_cool:

Nie mam problemów z zazdrością. Gdyby były ładne, a takie tutaj widziałam, powiedziałabym to bez oporów. Zresztą nie uważam, że są brzydkie. Ale mnie się nie podobają i sama nie chciałabym takich mieć, zdecydowanie. A 16 lat miałam dawno temu i cycki są ostatnią rzeczą, której bym teraz komuś zazdrościła. ;)

Gość heeennnryk
Estetycznie: Małe piersi są przede wszystkim antygrawitacyjne i jędrne, przez to po zdjęciu stanika wyglądają jeszcze piękniej. Duże piersi może i wyglądają imponująco ale tylko do momentu wyłuskania ich ze staniczka, wtedy i masa bierze górę a raczej dół bo zaczynają wisieć. Jeśli dziewczyna o dużych piersiach jeszcze nie ma problemu z obwisłym biustem to już niedługo będzie go mieć. Praktycznie: Dziewczyny o pięknym sterczącym małym biuściku 70A - 75B są przeważnie bardziej wysportowane, zgrabniejsze, mają lepszą kondycję a przez to są aktywniejsze w łóżku bo nie przeszkadzają im wielkie obwisłe ciężkie cycki. Optycznie: Dziewczyna o małych piersiach bez stanika wygląda bardziej sexy, zarówno na plaży topless jak i na ulicy gdy sutki przebijają się przez bluzeczkę. Naukowo: Piersi kobiet bez względu na ich rozmiar zawierają tyle samo receptorów dotykowych rozmieszczonych na całej ich powierzchni, przez to małych piersiach są one znacznie bardziej zagęszczone niż na wielkich. Znaczy to że małe piersi są o wiele bardziej wrażliwe na pieszczoty a dotyk sprawia więcej przyjemności ich posiadaczce. Socjologicznie: Kult dużych piersi został stworzony przez kobiety o wielkich obwisłych cyckach jako wynik zazdrości i niedopieszczenia Historycznie: Czy którakolwiek bogini lub nimfa przedstawiona w sztuce miała wielkie cycki?? NIE Małe piersi były symbolem kobiecej boskości i boskiej kobiecości. Skojarzeniowo: Małe piersi kojarzą mi się z seksem a duże z dojeniem krowy

Gość Rodzyna
Mniam ale bym sobie je pougniatał przed snem uoach

Każdy facet by ją tam zmacał przy pierwszej okazji, oczywizm

Gość dorota-
ale wielkie!

Gość Rodzyna
Te to poracha

Gość dorinka
masz 16 lat?! a takie duuuże piersi

Podejrzewam że ona ma tak 16 jak ja mam 34 :classic_cool:

A jak ja mam 65 DD to jaki mam, mały czy duży? Heheh, zagadka dla niewtajemniczonych w prawidłowe rozmiary damskiej bielizny. Każdy ma co lubi, a do piersi jest jeszcze dodatkowo reszta ciała plus twarz i ewentualna osobowość dziewczyny, które tworzą całość. Może i takim piersiom mało kto by się oparł, ale jak reszta woła o pomstę do nieba, to co? Tylko hiszpan, a potem w nogi żeby nie mieć koszmarów sennych? Także fajny cyc jeszcze wzwodu nie czyni :P

Martyna widze że masz ogromną potrzebe zabłysnąć w tym temacie :classic_cool: Pokaż foty albo...

Spoko, już nie raz pokazywałam 🖐️ A potrzebę mam nie większą niż Ty. Jak więc? Wkleisz zdjęcia swojego skarbu? :D

Gość agttta
Bozydar, ona jest kobieta jak ja :) znamy co moga sprawic staniki, albo zlozenie rak w ten sposob jak ta dziewczyna. a Ty jestes tylko kolesiem, ktory jak wiekoszsc nabiera sie na to. Mam 70 A, to bardzo male piersi, w staniku moge osiagnac nawet rozmiar C:) gdy zloze rece mam B:) jest jedna rzecz ktora mnie cieszy, gdy wyjme je ze stanika one beda nadal ladnie jedrnie staly.. jej z pewnoscia nie.

Ja nie mam potrzeby tu sie wykazywać, ja tylko lubie foty ładnych cyycków :classic_cool:

Zostaje na stanowisku że to świetne zderzaki i czekam na więcej fot od Małej :classic_cool:

Zapewne na żywo widujesz je tylko w dekoltach ;). Cycki ma się rozumieć :P Adttta, jesteś pewna swojego 70A? :)

Pytam, bo wiele dziewczyn nosi to co jest ogólnodostępne, a niestety nie to co powinny. Jak mogłaś zauważyć ja mam 65dd, a nie mam dużych piersi, średnimi też bym ich nie nazwała :).

O co wam chodzi z jakim "ściskaniem rąk" :D nie mam nic ściśnięte!! Trzymam ręce poprostu opuszczone luźno... z tego co widac na fotce nr 2 to nic mi tez nie obwisa :classic_cool:

Gość Ruuuchacz mistrz
daj mi doopy

Jak masz jeszcze jakieś foty... to wiesz :classic_cool:

Martyna ty też możesz pokazać jak tak sie chwalisz :classic_cool:

Ponawiam bo temat dnia :classic_cool: