Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

=Mała Mi=

Ładne mam piersi ?? Proszę o wypowiedzi !

Polecane posty

dziewczyny pokazujace cyce-wy macie cos nierowno pod sufitem zeby sie na kafeteri dowartosciowywac.Zal was i zal ze macie tak małe,o ile nie zerowe poczucie własnej wartosci :D

Gość viki ciebie mi żal
i twojego poczucia można wrzucać zdjęcia z nudow, fantazji setki powodów a krytykowanie tego świadczy o pustulizmie

z nudów??no dzieki jesli ktos z nudow dowartosciowuje sie w taki sposob.A widziałes kiedys faceta ktory pokazuje fujarke i pyta -NO CO?? OCENCIE,ŁADNY MAM SPRZET? to smieszne ,niech panienka twarz pokaze,ale tu juz nie bedzie odwagi .A tak pokaze cyce ,poczyta jaka to ona piekna,albo i nie i juz to takiej wystarczy zeby miała suuuper dzien:D

Gość czesteer
gebuli nie pokaze bo by ja zjechali w miasteczku:D

Gość viki ciebie mi żal
viki przy takich poglądach każdy facet bedzie cie w końcu kopał w dupe a ty nie bedziesz wiedziała dlaczego ZAPAMIETAJ TEN POST

ha ha to twoje zdanie:D :D jakos nie czułabym sie dobrze gdyby faceci mnie oceniali tylko pod katem cyckow,ale wiesz ty masz widocznie inne zdanie:D Skoda mi ciebie

Gość słodki brutal
do,,viki ciebie mi żal '' -mam wrazenie ze ta dziweczka mała mi i ,,viki ciebie mi żal ''to jedna i ta sama kurewka he he zgadzam sie z viiki-mała mi to denko od butelki i szmateczka wywalajaca cyce public

Gość zabijam patrosze i zjadam
zdym bluzke i stnbet to pewnie bda wisiec bleeeeeeeeeeee i za wielkie po drugie

Gość zła jestem.......
chcialabys:P ja mam poiekne i jedrne..

Gość zapalniczekprz
Bardzo fajne :) odezwij sie zapalniczekprz@go2.pl :)

viiki z nudów??no dzieki jesli ktos z nudow dowartosciowuje sie w taki sposob.A widziałes kiedys faceta ktory pokazuje fujarke i pyta -NO CO?? OCENCIE,ŁADNY MAM SPRZET? Kiedyś były tu wrzucane fujary :D

Andrews Mała mi a z reszta wszysto okej? Pokaż zdjecie niżej to tez ocenimy Czekam na fotki Ej Sherlocku, zobacz na pierwszej stronie na datę powstania topiku :D

Gość na pierwszy rzut oka
...bardzo ładne. Pytanie czy bluzka czegoś nie ukrywa - np. jak zdejmiesz bluzkę i stanik to opadną. Ale jeśli ogólnie pod spodem jest tak jak na zewnątrz to bardzo ładny biust masz i możesz być z niego dumna. Może jak dla mnie ciut za duży ale jest bardzo ładny. Pytanie jeszcze ile masz wzrostu i jakie wymiary bo samo zdjęcie może być mylne ?

Gość cvgfvgv
obrzydliwe balony :O jakby były z dwa rozmiary mniejsze to by były o wiele fajniejsze

na pierwszy rzut oka ...bardzo ładne. Pytanie czy bluzka czegoś nie ukrywa - np. jak zdejmiesz bluzkę i stanik to opadną. Ale jeśli ogólnie pod spodem jest tak jak na zewnątrz to bardzo ładny biust masz i możesz być z niego dumna. Może jak dla mnie ciut za duży ale jest bardzo ładny. Pytanie jeszcze ile masz wzrostu i jakie wymiary bo samo zdjęcie może być mylne ? Poczytaj sobie topik. W 2008 napisała swoje wymiary i dała foto ślicznego, nagiego biustu. Więc zamknijcie ten nieaktualny topik.