Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iber Mensz

Niewyżyte nimfomanki i durne patafiany! Co do długości i obwodu- wszyscy kłamią!

Polecane posty

Gość Iber Mensz

http://www.powiekszaniepenisa.pl/meskie-zdrowie/roznica-pracia.html Tylko żałosne ladacznice, dziwki niewyżyte i wyuzdane, uważają że im więcej tym lepiej!! Im większy, im dłuższy, im grubszy, tym lepiej?? Gówno prawda!! Chyba że lubicie jak chuj wam rozrywa pizdę, że czujecie ból i to was podnieca, ale to jest wtedy nienormalna perwersja!! TE WSZYSTKIE WASZE WYMAGANIA CO DO DŁUGOŚCI I OBWODU SĄ WYNATURZONE, MACIE ZAJOBA NA TYM PUNKCIE! FETYSZYŚCI DŁUGICH PENISÓW!! PYTACIE SIĘ, CZEMU NIE SPOTYKACIE FACETÓW Z DUŻYM PENISEM!? KURWA JEBANA MAĆ! BO MAŁO FACETÓW MA TAKIE, BO TO JEST WBREW NATURZE, BO NORMA TO 12 - 14,5 CM, ORAZ 12,5 CM W OBWODZIE!! Teraz rozumicie to?? Żal.pl, szkoda mi czasu na przebywanie z takim burdelowym towarzystwem, wszystkim pojebanym na punkcie długości i obwodu SPLUWAM POD NOGI na znak pogardliwego pożegnania!! A pfu!

Gość Iber Mensz
a teraz pędze na spotkanko w klubie "Rózowy kapturek" z fajnymi chlopakami :)

Gość Iber Mensz
Idioto, co się podszywasz pode mnie, wypierdalaj stąd!! Mam totalnie wyjebane na takie szczeniackie żarty jak podszywanie się! A fajnych chłopaków znasz ty - i ty się im co dzień oddajesz!!

Gość Iber Mensz
a jutro o 9 pędze na degustacje nasienia półarabow w Janowie Podlaskim :classic_cool:

Gość Iber Mensz
kiedyś zaatakowało mnie 5 nigeryjskich studentów marketingu swoimi wielgachnymi lagami - myśleli, że wezmą mnie siłą :D, ale ich przechytrzyłem i pierwszy rzuciłem siem na ich knagi ;-) p.s za 2 tygodnie maja mi ściągnąć szwy z odbytu :classic_cool: buuaaahahahahha

Gość Iber Mensz - ten prawdziwy.
Ja napisalem tylko posta początkowego i post z 20:30, oraz ten. NIECHAJ ŚMIERĆ NA WIOTKICH SKRZYDŁACH DOSIĘGNIE KAŻDEGO, KTO OŚMIELI SIĘ PODE MNIE, Ibera Mensza, W JAKIKOLWIEK SPOSÓB PODSZYĆ, KIEDYKOLWIEK, TU, NA FORUM!! Popamiętajcie sobie tą klątwę, zapisaną oryginalnym staroegipskim stylem!! :/

Nie napisałem jeszcze że mam stulejkę i narośl na lewej łydce wielkości bakłażana co naraża mnie na szykany ze strony moich kolegów w pracy (jestem rozbieraczem mięsa w zakładach w Śmiłowie):)

codziennie okolo godziny 2 czaje sie przy smietniku,a nastepnie wyskakuje na mojego sasiada Remigiusza Podolnego, lat 78, ktory raz dziennie nachyla sie przy kontenerze, by porzadnie sie wyprykac i pobudzam mojego fiflaka ocierajac sie komplusywnie o jego kosciste posladki, przyobleczone w marynarskie szorty:classic_cool:

Gość taknachwilę
na pewno coś piłeś :)

Gość Violence
Może trochę przesadziłeś, ale szczerze mówiąc to ja nie lubię dużych penisów bo więcej z tego bólu niż przyjemności.

Gość Iber Mensz założyciel
Bodajeś zdechł, niewolniku !!! :/ Klątwa została zapożyczona z egipskich tekstów odkrytych u Tutanchamona w grobowcu i w trumnie. O ile wiem to kilkadziesiąt osób się przekręciło wyjątkowo szybko wskutek tej najsłynniejszej klątwy faraonów. Resztę sobie dośpiewaj, nędzniku. W Afryce konają biedne dzieci co minutę, a nasza matka ziemia nosi takie śmiecie!!

Gość Iber Mensz założyciel wątku
Wybaczcie mój emocjonalny styl, ale mieliśmy na uniwersytecie syntezy (kółko chemiczne) i nawdychałem się chloroformu. Zawsze mam po nim więcej kurażu, jak po dobrej wódezce... :]

Ponadto dodam jeszcze,ze specjalizuję się w masażu odbytniczym z urzyciem pługów rolnych. Często też stosuję markowe odkurzacze do zasysania brodawek - preferuję 2000 watowe Philipsy na pełnej mocy. Moimi drugoplanowymi zainteresowaniami są extremalne penetracje odbytnicy z urzyciem szpadla ogrodowego oraz głębokie cięcia analne przy pomocy piły mechanicznej. Nie wiem czy jest w tym coś nadzwyczajnego, ale za misję priorytetową w życiu zawsze stawiałem sobie zrobienie z d.u.p.y helikoptera. :classic_cool:

Gość do iber mansz
co masz malego i kazda sie z niego smieje ? hehehehehehehe nie martw sie ofiaro nie ty jeden jest jeszcze paru takich :P

Gość bardzo fajnie ze tak myslisz
ale nie zmienisz faktu, że z większym (do rozsądnych granic) jest przyjemniej :) Idź sobie do sexshopu. Widziałeś tam kiedyś 11 cm dildo (poza jakimiś analnymi?)

Gość Iwaaaa
Masz racje i tyle...

Gość Iwaaaa
Masz racje i tyle...

Gość taknachwilę
tyle razy się mówiło o długości i szerokości..i żadnych wniosków :)...no przecież wszystko zależy od wzajemnego dopasowania :)

Gość Ueber Mensch
Do "bardzo fajnie ze tak myslisz" : granice są dużo poniżej fetyszystycznej "idealnej normy" ! "Długość nie ma znaczenia, no chyba, że komuś zależy na satysfakcji kobiety" Mi nie zależy, a takie dyletanckie pseudo-inteligentne teksty olewam śmierdzącymi szczochami. :/ Fetyszyzm to zboczenie, które należy leczyć. Psychiatrycznie. Żegnam.