Gość TwojaSUCZ17171 Napisano Listopad 10, 2008 trzy miesiace temu musialam wyjechac za granice do Niemiec do rodziców.. chodze tu teraz do szkoly[mam 17lat].. powiedzmy ze poznałam jezyk i dogadam sie..ale nie mowie jeszcze poprawnie i nieznam wszystkich słów to normalne.. Pisze w konkretnej sprawie sama niewiem jak mam zaczac w autobusie w ktorym jezdrze jest chlopak ktory mi sie bardzo podoba.. i niechodzi mi o to ze tak poprostu mi sie podoba.. bo podobaja mi sie tez inni.. ale on ma w sobie cos takiego ze jak sie na mnie popatrzy to zaczyna mi bic mocniej serce.. napewno wiecie jakie to jest uczucie... gdy widze go na korytarzu to naprawde niewiem co mam ze soba robić.. na poczatku bylam pelna nadzieji ze moze cos z tego by wyszlo ale teraz gdy dowiedzialam sie ze jest z dziewczyna od ponad roku.. i w dodatku moje problemy z jezykiem... i to niejest takie uczucie jak mialam zawsze.. Nie moge spac w nocy... Nie moge jesc.. Uczyc sie.. bo caly czas o nim mysle...Gdy słysze jak rozmawia z kolegami przechodza mnie ciarki.. Wiem ze czesto w autobusie albo na przerwach sie na mnie patrzy.. tzn np jak przechodzi to rzuci mi spojrzenie.. ale niema w tym nic co moglo by mi powiedziec ze jest zainteresowany chociaz troche.. Nie usmiecha sie NIE ROBI NIC.. czuje sie samotna narazie bez znajomych siedzac calymi dniami w domu.. w Polsce mieszkałam w KRK bylam przyzwyczajona do codziennego wychodzenia ze znajomymi.. a Tu jestem sama.. i jeszcze ten chlopak..;( sorki za ort. i pisownie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach