Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna645

Dziwne zachowanie córki...

Polecane posty

Gość Samotna wśród ludzi
też sobie własnie pomyśłałam po ostatnim poście z tym"pro-ana" i po "porcelanowych motylach", że to prowokacjia.... to wszystko zbyt oczywiste sie tak nagle stało a z resztą proponowałam sprawdzenie historii w takim celu ze być może córka przez przypadek coś zostawiła. Napewno by kasowała większość historii. Miałam z tym do czynienia.

Gość Katarzyna645
Przepraszam. To może wydawać się nierealne... Sama jeszcze nie potrafię w to uwierzyć. I wiem, to znaczy zdaję sobie sprawę z tego, że jestem okropną matką skoro pozwoliłam córce doprowadzić się do takiego stanu... Dziekuję.

Cokolwiek tu ktoś napisze, zaraz wkracza jakiś mentor z e zbawieniem: PROWOKACJA. Maskopatol dziękujemy za to odkrywcze rozjaśnienie umysłów, nam- ciemniakom

Gość bijuret
A ja tej pani wierzę. I życze powodzenia

Gość Samotna wśród ludzi
No nie wiem ja tez sobie pomyśłalam po tym ostatnim poście autorki, że to prowokacjia stwierdzenie że "porcelanowe" to strona o porcelanie wydało mi się śmieszne, może dlatego, że dal mnie to oczywiste a dla innych niekoniecznie bo nie mieli z tą choroba do czynienia.

Gość poza tym
dziewczyna chora na anoreksję często nie mysli o tym, że rani bliskich. jest egistką. chyba tak jest i w przypadku pani corki. powodzenia !

Gość ktoś troszke życzliwy
nie musiala kasowac historii.w koncu niby dlaczego ktos mialby ja przeczytac,nie? a jej utrudniloby to dostep do wszystkich odwiedzanych blogów.

Gość Katarzyna645
Jestem kobietą trochę starszej daty. Nie przesiaduję przed komputerem, nie znam się na tych młodzieżowych pojęciach. Nigdy bym nie pomyslała, że taki adres strony może być o czymś tak okropnym! W każdym razie bardzo wam dziękuję za rozwianie moich wątpilowści i pomoc.

Gość niezły wynik
W przeciagu 40 minut matka pogodziła sie faktem choroby anoreksji swojej córki a jeszcze po 21. nie wiedziała nic. Błyskotliwe te matki.

Gość hakunamamatatata
moja kolezanka była przerwźliwie chuda w szkole, jak sie okazało to niby jadła obiad w pokoju====wylewała przez okno,albo do puszek i pozniej wyrzucała

Polecam ksiązke opisującą walkę z anoreksja opowiedzianą przez pewną dziewczynę-Przeklinam Cię ciało autorstwa Wandy Lachowicz. Wstrząsnęła mną ta książka.Sama mam 3 córki.Powodzenia.

Katarzyna masz pewnie 45lat? Nie jesteś kobietą starszej daty, młodsza ode mnie o 3? Ja wiem wszystko, Ty nic. Ty masz córkę, ja syna. Nie nadążyłaś. Za parę lat będziesz ekspertem, ja na poziomie obecnym, bo nie mam powodów. Walcz o córkę, mądrze, rozważnie, ze wsparciem specjalistów. Sama nie, za cienka jesteś jeszcze. Przepraszam za takie słowa, ale tak dobrze Ci życzę, że i na to mnie stać.

Gość nie moge uwierzyc
co z tego, ze luzne u brania, przeciez twarz tez sie zmienia. Matka nie patrzyłaby w twarz corce? NIe rozmawiala z nią ? To raczej dziwne zachowanie matki, nie córki.

Gość niebiański spazm rozkoszy
magnolia2 jeśli by miała schudnąć od narkotyków to musiała by palić bądź brać marihuanę. powiedziałaś co wiedziałaś, a teraz pobaw się z innymi downami :O

Gość to prowokaccja
pod adresem, ktory podała ta rzekoma matka, znajduje sie zamkniete forum, ktorego strona glowna poza malym mottem w jezyku angielskim nie jest zbyt wyraznie wskazujaca na pro-ane. Zeby cokolwiek przeczytac trzeba byc zarejestrowanym, a rejestracja tam jest dlugim procederem, nie kazdy moze sie tam zarejestrowac, a na pewno nie przypadkowa mamusia. Natomiast ona stwierdzila, ze na tej stronie "od razu pojawil sie artykuł o anoreksji" :D poza tym w ciagu 40 minut kobita zapoznala sie z nomenklaturą pro-any ? To zalosne :O Chorowalam na anoreksje, smiech na sali jak czytam te brednie, nagonka na porcelanowe czy jak ? Gdyby to była prawda z tym forum, mysle ze moglabym pomóc, ale nie zaoferuje pomocy, bo widze, ze czytam stek bzdur :) pozdrawiam M.

Gość gupias ty jakas
do komentarza powyzej! a nie przyszlo ci na mysl, ze babka zalogowala sie z kompa corki a co za tym idzie dziewczyna mogla wlaczona opcje automatycznego logowania!!??!!!???

Gość paula101740
Pani córka może mieć anoreksję. Duże ubrania - w ten sposób ukrywa to, jak wygląda. Obiady w pokoju ? Są różne sposoby. Zupa w doniczce, w butelce, może być wylewana przez okno. Drugie danie, chowane po szafkach, pod łóżkiem, w torebkach i również może być wylewane przez okno.