Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna wśród ludzi

Popijam...

Polecane posty

Gość Samotna wśród ludzi

Jestem młoda, bardzo młoda mam 18 lat i jak tylko jakis problem sie pojawia to uciekam w alkohol, co dziwne na imprezy nie lubie wcale chodzic, pijam po katach. Nie musze byc pijana ale chociaz troche wina żeby bylo lepiej tak dla poprawienia humoru. Ostanim czasem czuje sie bardzo samotna i jakas taka nic nie warta... :(:(

Gość Samotna wśród ludzi
tzn czasami w ogole nie pije, jak jestem w miare szczesliwa.... ale jak tylko mnie dopadnie jakis stres... poza tym boje sie plakac. Dziwne to jest, ale u mnei w domu płacz zawsze był oznaką wszelkiej słabości, dlatego kiedy jest mi smutno to nie płacze tylko ide sie napić. No ja czasami troche wiecej niż lampka, zależy jak bardzo mam zły dzień.

Gość adaskost
ja tez pije przez kobiete i martwi mnie to ze zaczynam tracic nad tym kontrole ale to zycie jest paskudne :(

Gość Samotna wśród ludzi
A ile masz lat? Ja nie pije przez faceta, bo dawno go nie miałam, w sumie może po części bo nei umiem sobie nikogo znaleźć. Mam nieuzasadnioną potrzebę dążenia do perfekcji oczywiście wiem, że ideałów nie ma, ale nic nie umiem na to poradzić. Przez to jestem samotna a przez to popijam i sie zamyka kółko.

Gość samotność
- dlaczego pijesz? - zeby zapomniec - co chcesz zapomniec? - tego, ze się wstydzę - a czego się wstydzisz? - tego, ze piję

Gość Samotna wśród ludzi
no... "Mały ksiażę" to mądra książka

Gość Samotna wśród ludzi
W sumie ja też sie wstydzę.

Gość zlewacz zalewacz
Kochana jak możesz sobie pozwolić na picie to gra gitara. Są typy ktore muszą unikać picia bo nie dali by rady w tym wyscigu.