Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniccc213

Marzy mi się ślub

Polecane posty

Nie wiem co się ze mną dzieje :( Sprawa wygląda tak... Mam 19 lat i chłopaka młodszego o rok, który chodzi do technikum (pozostały mu dwa lata nauki wliczając ten rok szkolny). Ja w tym roku zaś zaczęłam studiować. I nie wiem czemu, ale zawsze jak pomyślę, że skończę dopiero szkołę za 3 lata i dopiero powiedzmy za rok od skończenia mojej szkoły sie pobierzemy to płakać mi się chce... :( Nie wiem czemu, ale tak bardzo pragnę wyjść za mąż i chciałabym by to było jak najszybciej... :(:( A tym bardziej mi smutno, ponieważ mój chłopak obiecał mi, że pobierzemy się zanim jego brat pobierze się ze swoją dziewczyną... A teraz wiem, że to niemożliwe. Ponieważ oni pobierają sie w przyszłym roku :( Jestem taka nieszczęśliwa... proszę, pocieszcie mnie jakoś :(

. A tym bardziej mi smutno, ponieważ mój chłopak obiecał mi, że pobierzemy się zanim jego brat pobierze się ze swoją dziewczyną... A teraz wiem, że to niemożliwe. Ponieważ oni pobierają sie w przyszłym roku sam twoj text powyzej swiadczy nie tylko o waszej niedojrzałosci do podjecia kroku jakim jest małzenstwo ,ale takze o tym ze niestety ale macie narazie taki ptasi jeszcze rozum ze niestety ale nie wiecie ze zwiazek małzenski to nie jest hellowen party i wyscig zbrojen...:O

Gość ddkdkdkdkkkkkkk
Jesteś bardzo dziecinna i niedojrzała, więc daj sobie na razie z tym ślubem spokój, dziewczę.