Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judyta ale nie z ksiazki

ALE MAM SCHIZE !!! PROSZE POMOZCIE MI !

Polecane posty

Schizuję już od paru dni.Nie wiem co mi jest.Ostatnie 5 cyklów miałam nieregularne.Dwa razy miałam miesiączkę co 20 dni,raz co 14!,raz co 25,a ostatnio co 31 dni ! Jeżeli miałabym liczyć cykl znów 31 dni,to powinnam dostać miesiączkę we środę.Zawsze przed okresem mam takie objawy : bóle jajników,szczególnie lewego w czasie seksu,bóle krzyża,zmiana nastrojów,bóle piersi i plamienia przez 3 dni do okresu(taki brunatne plamienia).Tym razem nie mam takich objawów-jak narazie.Jedynie ostatnio miałam bóle sutków i nabrzmiałe i obolałe piersi,dlatego myślałam,że dostanę na dniach okres.Ale bóle ustąpiły,tzn.jeszcze prawa pierś boli przy mocniejszym dotyku,ale innych objawów nie mam :( Ani plamień, ani nic.Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez zabezpieczenia,stosunek przerywany.Przed wystryskiemchłopak się wycofał i doprowadził sam siebie ręką.Natomiast zawsze kochamy się w prezerwatywie,po czym zawsze sprawdzamy,czy nie pękła i zawsze jest ok . Czyli nie mogę być w ciąży ,prawda??

Jeśli chodzi o ból lewego jajnika,to znów mam .Nie mogę z chłopakiem współżyć ,bo boli niemiłosiernie .

Też mnie się tak wydaje.Ogólnie od zawsze mam takie nieregularne miesiączki,kiedyś nawet nie miałam przez pół roku ! ,a od kiedy zaczęłam stosować tabletki anty,to wszystko wróciło do normy,ale już od roku znów ich nie biorę i znów zaczęły się nieregularne miesiączki.

no więc jak masz takie nieregularne cykle, to pewnie nie masz się czym martwić, ja też mam nieregularne, wkurza mnie to, czasem piersi bolą mnie już 2 tygodnie przed, czasem w ogóle mnie nie bolą...no a długość cyklu też w cały świat...przerąbane:P

Oj ,to dobrze,bo naprawdę się wystraszyłam . Może dlatego ,że tyle teraz słyszę w moim otoczeniu o wpadkach i wystraszyłam się .A bardzo uważamy z moim chłopakiem ,a te nieregularne cykle,to u mnie norma od x czasu . Ehh,my kobiety mamy przerąbane :P