Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny nick za chwile

Do WIERNYCH kafeterek i kafeterowiczow prosze was

Polecane posty

o szanowny wpis - tylko czarne nicki mile widziane i pare slow o sobie. Z gory dziekuje i moj czarny nick pojawi sie za chwile...

nie, zadna statystyka. Mile widziane np wojewodztwo, nie wiem- moze wiek? i dlaczego siedzicie albo lubicie kafe.

mazowieckie, 20 lat, siedzę na kafe przy okazji, czasem można się tu czegoś dowiedziec albo pośmiac :classic_cool:

to ja -wszyscy jak jeden ---- ;-) 33 lata -kobieta-zamężna-kujawsko -pomorskie

a a siedze na kafe bo na zadnym innym forum nie ma takiej atmosfery jak tutaj :D to jest jak narkotyk, raz wejdziesz i potem juz zostajesz :D

Gość Iwaaaa
A ja mam 24 latka : ) a klikam tu bo hm... nie wiem no tak chyba z nudow

nie to ciekawosc skad sa te ludzie co ciagle tu siedza i czy wy nic innego nie macie do roboty jak bycie na kafe...Np brat niedzwiedz ktory siedzi 24 na 24h i zastanawiam sie czy taki ktos zyje z kafe...?

faktycznie ze to wciaga..A jak znalezliscie kafe?

Gość niebiański spazm rozkoszy
Iwaaaa A ja mam 24 latka : ) a klikam tu bo hm... nie wiem no tak chyba z nudow Bo tu jest Wall-E :D

bo nawet w ten sposob cenie sobie anonimowosc...

jestem czarna i co ? wiesz kim jestem ????? Poza tym czarnych nicków mam kilka ..... nigdy nie wiesz,że ja to ja :-D

Ja z czestochowy, siedze tu z nudow po pracy jak jestem zmmeczona i mam ochote sie wyluzowac. Kafe znalazlam w smieszny sposob- jedna kumplela wyslala mi link o \"nietypowych zareczynach\" niestety nie mam go juz ale to mniej wiecej bylo o tym ze laska pisala jak to jej przyszyl narzeczony wlozyl jej podczas analu pierscionek do tylka ! no i tak znalazlam kafa...a dzieja sie tu cuda!

stwierdzam ze duza mniejaszoscia sa tutaj samce ale co sie dziwic kafeteria dla kobiet wiec co sie dziwic

Gość Iwaaaa
No tak bo jest WALL-E : ) HE HE : p

ja znalazłam kafe podobnie jak kolezanka wyżej przez zareczyny w tyłku. A mam 24 lata jestem z gliwic.

Czarny nick za chwile>>> kafeteria moze i jest dla kobiet.....tam gdzie kobiety tam i faceci sie zleca :) Floriana :) Euforyczna :D.....tak czasami sie pojawiam i znikam .....

Ciekawa jestem czy o tym pierscionku w tylku to jakis zlew czy naprawde tak zrobili. A tak w ogole to czasami glowa peka jak sie oglada gole baby, cyce i nie wiadomo jeszcze co !

śląskie, 25 lat... siedzę na forum bo... bo mam problemy z ciążą i muszę siedzieć w domu... siedzieć, leżeć... no ale już lada dzień rodzę i będziecie mieli mnie z głowy bo moim czasem zawładnie mały wrzeszczący tobołek :D