Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksiara

PRZERWA MIĘDZY ŻEBAMI....

Polecane posty

Gość kompleksiara

Mam jeden mały no w moim przypadku duży problem. Mam kompleks a mianowicie przerwę między zębami.. Wstydze sie strasznie tego mimo że podobno jestem ładna(chociaż ja tego nie widze) i nie mam pewności siebie. nie moge pożadnie się usmiechnąć no bo przecież widać przerwe... Niby mam proste białe zęby bez ubytków ale jak się uśmiecham widze tylko to jedno... Wiem że zaraz bedziecie się ze mnie śmiać i pisać : fuuuj ochyda itp. Tylko że ja naprawde chce mieć ładne zęby... Chłopakom tez sie to pewnie nie podoba chociaż nie spotkałam sie z przykrymi uwagami. A Wy co otym sądzicie??

Gość Ardiann
W Afryce dzieci umieraja z głodu a y wyskakujesz z takim tkstami-wstydź się!i spać wyocha!

Gość kompleksiara
Pisze tylko że mma problem:(

Gość fgfggf
Ty chyba żartujesz? Mi się strasznie podoba jak dziewczyna ma przerwę. To jest niezwykle seksowne. Popatrz na np. Vanesse Paradis, Madonnę.

Gość kompleksiara
Hmmm interesujące podejscie pana doktora. A Tobie gratuluje ..że nie wstydzisz sie juz usmiechac....

Gość taka sobie mala dzieewuszkaaa
Nie martw się tym .To wcale nie jest Twój defekt,a jedynie atrybut urody.Mój chłopak również ma dużą przerwę między zębami i co ?? Kocham Go najmocniej jak mogę i kocham również tę jego przerwe ;) Wg mnie to jest tak samo seksowne,jak dołeczki w policzkach.A pamiętaj ,że ci ,którzy mają przerwy między zębami ,są ludżmi gadatliwymi i takim,hm,śmieszkami :).I ja się z tym zgadzam :) Głowa do góry ;)

Gość kompleksiara
fgfggf --> Nie wiem jak sie przełamać bo ja szczerze jej NIENAWIDZE..

Gość kompleksiara
taka sobie mala dzieewuszkaaa --> Z TYM PRZYZNAM CI RACJE BO JA JESTEM OSOBA WESOŁA I GADATLIWA:)

Gość kisiellll
Ardiann jak bedziesz mial "male" problemiki przypomnij sobie swoj tekst :D

Gość fgfggf
ale jak mozna robić problem z czegoś co jest sexy???

No widzisz ,więc jednak się sprawdza :) Tak samo jest z moją mamą i z moim chłopakiem - są duszami towarzystwa i naprawdę można z nimi powygłupiać sie do białego rana .A taka przerwami między zębami,z tego co słyszałam,kręci chłopaków ;) Ja mam piegi i od zawsze to był mój mega kompleks,ale dowiedziałam się,że chłopaków piegi również kręcą i kompleks zniknął ;) Uwierzyłam w siebie ,zrób to i Ty ! Głowa do góry :)

Dokładnie - nie rób problemu z czegoś ,co jest sexy !

Gość prawie uschnieta
a ja mam przerwę między nogami i nie wiem co o tym myśleć :-(

Gość kompleksiara
Nie rozumiem jak przerwa moze byc sexi!!

Uwierz ,że może być seksi !!! Jest i koniec ! Tak samo jak sexi są dołeczki w policzkach ... Facetów to kręci,kojarzy im się to z taką tajemniczością.Mnie np.w ogóle nie przeszkadza przerwa w uzębieniu u mojgo chłopaka ,a wręcz przeciwnie - jego uśmiech mnie oczarował i tak mi wpadł w oko ;) .

Gość ollinka135
mam w grupie na studiach dziewczyne ze sporą przerwą miedzy jedynkami... jest towarzyska, zabawna i sympatyczna, a ta przerwa dodaje jej uroku ;) a no i dzieki temu ma sie dłuzej zdrowe ząbki :D

Gość kompleksiara
Dziekuje Wam serdecznie za te miłe słowa..:)

Nie ma za co ,piszemy prawdę :) Naprawdę uwierz,że masz śliczne ząbki,że ta przerwa dodaje Ci uroku.I nie wstydż się swojego uśmiechu,bo nie ma czego się wstydzić . :)

Gość kompleksiara
:)

Gość nescafe frappeeee
ja mam przerwy miedzy jedynkami i dwojkami z obu stron i mam kompleks ogromny z tego powodu :( wszyscy mi mowia ze w ogole tego nie widac ale ja widze :(:(:

Gość kompleksiara
Rozumiem Cie nawet nie wiesz jak bardzo..

Gość juzpo
Ja miałam przerwę miedzy jedynkami i miałam OGROMNY na prawdę OGROMNY kompleks. dokuczali mi koledzy, mowili, ze jestem jak automat na monety i, ze 5zł mi się tam zmiesci. dlugo przez to plakalam.. w koncu moja mama zabrala mnie do ortodonty, a ten zalozyl mi aparat. 1,5 roku a mam cudowne ząbki! a dzieki aparatowi moj chlopak sie we mnie zakochal. ps. nie wiem jak przerwa moze byc sexi ; o

Gość nhgfdfd
ja też mam między nogami i miałam między zębami. teraz już aparat orto zrobił swoje więc została tylko przerwa między nogami... ale lepiej ją mięc więc tego się nie chcę pozbyć ;)

Gość dsdddddddddddwq
tez nie lubie przerwy miedzy zebami .. a ja mam krzywe zęby ehh strasznie to wygląda i nie stac mnie na aparat zalamka

Gość buu.xd
ja też mam przerwe między zębami , i na dole i u góry . ; o wstydze sie tego i myśle że na pewno nie będe miała przez to chłopaka . nie wiem co mam robic .

Gość patex super-fix
polecany przez twojego sąsiada

Gość tez mam przerwe miedzy zebami
kiedys byl to dlamnie straszny bol.. ale jakos z tego wyroslam, dlaczego? moze dlatego ze to ja zwracalam na to uwage a inni szczegolnie faceci zwracaja uwage na... moje usta , ktore mam ponoc ladniejsze niz angelina j ;)) a co do przerwy miedzyz ebami, to slyszalam,ze jestes bardziej sexy i oryginalna:) chco raz zdarzylo mi sie ,ze chlopak powidziala ze mozna przez nia zetony wrzucac, a potem sie dowiedzialam ze nabijal sie tak ze mnie bo dalam mu kosza ;))

mam nadzieje, że taki pasztet jak ty nie wychodzi z domu i nie pokazyuje swojej przerwy między zębami, jak już wychodzisz to najlepiej w kasku.

Gość dziewczyny z przerwa miedzy
zebami sa super ! to najfajniejsze babki pod sloncem, moja jest jedna z nich;) a co do przystojniaczka--- kto ci powidzila ze jestes przystojniaczkiem? mamusia?????? hehhhhhhhhhhh