Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pewien plan

Czy chłopak zacząłby wreszcie myśleć nad swoim zachowaniem, gdybym...

Polecane posty

Gość mam pewien plan

Zerwał ze mną w sobotę. Bo nie było chemii jego zdaniem. Mi jest ciężko. Bo chyba się zakochałam... Ale wcześniej w środę trochę zaszaleliśmy... To nie był sex, tylko petting, ale i tak dosyć ostry... Okres spoźnia mi się już tydzień... Zawsze mam nieregularne, więc to raczej niemożliwe, żebym... A może wziąłby wreszcie konsekwencje swojego zachowania pod uwagę? Bo to on zaczął nas związek od zbyt dużej ilości czułości... W pewnym sensie, czuje się wykorzystana... Więc do rzeczy. Co, gdybym go zaprosiła, powiedziała, że okres mi się spóźnia i żeby kupił mi test ciążowy? Zrobimy próbę i oczywiście, mam nadzieję, że nic nie wykaże. Wtedy może zacząłby nieco poważniej traktować dziewczyny? Rozmyślałby, jak to mogło się skończyć... Może to by go naprawiło? I nasz związek też... Co myślicie. Ale na poważnie proszę.

Gość kot z łajna
Autorko jaka ty jestes pusta...facet ma cie w dupie przejrzyj na oczy i nie rób z siebie wariatki!

Gość do przecietnej kobiety
ale zes mu "kare" wymyslila, daj sobie z nim spokoj i sie lepiej nie osmieszaj

Gość mam pewien plan
Czyli w ten sposób raczej mu nie dokopie? A macie może jakieś inne pomysły, bo facet mnie oszukiwał :(

Gość dfbg
wyszłabyś przed nim na jeszcze większą idiotkę :S

Gość anabell.....
w ten sposób to go zniechęcisz do siebie.faceci już tacy sa, zaczynają sie kłopoty to uciekaja gdzie pieprz rośnie.bedzie myślał że chcesz go wrobic, a nawet gyby był prztym czy coś, to więcej by tego z tobą nie zrobił. zrob sama test,lepiej żebys nie była, i raczej nie bedziesz. a znim wymyśl coś innego, zrob się na bóstwo i sietnie się baw i nie obgaduj go, jak by ktoś się pytał to odpowiadaj że koleś całkiem fajny, to go zbije z tropu

Gość mam pewien plan
Czyli np. wypiękniona mogłabym być na tej samej imprezie co on? Z wijącymi się obok mnie facetami :D

Gość anabell.....
dokładnie!!! ale nie przeginaj, tak zeby to naturalnie wygladało, ma byc noramlne,

Gość mam pewien plan
Ok, dzięki, to może się sprawdzić :)

Gość mam pewien plan
Pomóżcie mi wybić z głowy ten pomysł o ciąży, bo strasznie za mną chodzi :(