Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak Wy to widzicie

jesli facet prpopnuje spotkana-ja praktycznie nigdy, to czy wychodzi na to

Polecane posty

Gość jak Wy to widzicie

ze jestem na kazde jego zawolanie, ze akura kiedy Onchce sie spotkac, to ja sie zgadzam. No ale skoro On proponuje, ja nie, to raczej juz nie mam wyjscia..a chce, zeby spotkanie sie odbylo. Pisze o tym, bo ostatanioktos mi powiedzial, ze tak wyglada to z boku, ze ja jestem na Jego skinienie, kieyd On chce sie spotkac, to ja ide.

Gość rogale rogale
poprostu jestes nudna :P nie potrafisz nic wymyslec i dlatego się godzisz na wszystkie jego pomysły :P

Gość jak Wy to widzicie
nie, po prosu nie proponuje mu spotkan, bo czekam, az On zaproponuje, wiec wychodze z zalozenia, ze skoro sama ine wychodze z inijatywa, to odmowic Jego propozycje, to juz nietakt. jestemy na takim etapie, kieyd to jeszcze sie bardzo zwraca uwagena to, kto prponuje spotkanie, jakby zadne nie chcialo zbytnio pokaac, ze chce tego:D.

Gość rogale rogale
oki

po co sie kimś przejumesz?? Nie macie innych problemów??? Jest Wam ze sobą dobrze to po co przejmować sie czyimś głupim gadaniem. Dorośnij dziewczyno.

Gość jak Wy to widzicie
ale my nie jestemy razem, strasznie miotam sie w tym wszystkim i sama nie wiem co z tego bedzie i raczej nastawiam sie na porazke.

Gość strrraszna panikara
No chyba normalne że facet proponuje spotkania. Kobieta nie będzie sie przecież narzucac