Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korinka

Jak to zrobić?

Polecane posty

Gość Korinka

Mam małe pytanie. Kiedyś miałam ciemnobrązowe włosy (koloer palona kawa). Z natury jestem blondynką więc miałam gigantyczne białe odrosty. Robiłam sobie na głowie mnóstwo blond pasemek na głowie, żeby wrócić do swojego naturalnego koloru. Jak już miałam w miarę jasne włosy, pofarbowałam się na platynę. Wygląda to fajnie. Ale od spodu mam okropne żółte włosy, tak samo jak z grzywką od spodu... kiedy chcę ją zaczesać do tyłu, na czubku głowy widać tylko żółtą plamę. Już więcej nie pofarbuję się na czarno. Dużo moich koleżanek ma włosy pofarbowane tak: że u góry blond, ood spodu czarne. Chciałabym też tak zrobić do tego jeszcze grzywkę od spodu czarną. I teraz właśnie to moje pytanie: czy da się to zrobić jakoś domowym sposobem? Mieszkam w niezbyt dużym mieście, niby to 60 tys. osób, ale kompletnie zacofane dlatego fryzjerzy nieźle za to "kasują". Jak mam to więc zrobić? I nie obchodzą mnie opinie typy, że to tragicznie wygląda, bo o opinie nie pytam. Chcę tylko wiedzieć jak to zrobić. Pozdrawiam.

Gość Korinka
Już więcej nie pofarbuję się na brązowo* - tak miało być :)