Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal28

Szukam kobiety, która mnie przygarnie.

Polecane posty

Gość Brzydal28

Tak jak w temacie. Szukam kogoś kto mnie przygarnie, będzie tulił, głaskał i wykorzystywał w każdy inny sposób. Muszę się chyba jakoś zareklamować, nie będę przynudzał, więc krótko – jestem zajebistym gościem, to powinno wystarczyć. Chętne proszę o podawanie maili, numerów GG, czegokolwiek, co ułatwi kontakt. Facetów proszę uprzejmie – wypierdalać z topiku. Aha, jestem bardzo grzecznym, spokojnym, ułożonym chłopakiem. Proszę o zgłaszanie się kandydatek do roz...znaczy się przygarnięcia pod swoje skrzydełka. Pragnę uczuć - bardzo głębokich, dogłębnych.

Gość Brzydal28
i dogłębnej penetracji odbytu;)

Gość ej Brzydal ty paskudo
!!!!!!!!!!!!!!😠 Mówiłeś coś o tym, że tylko jedne osoba wie, jaki jesteś i że jednej czarownicy chciałbyś zabrać miotłę, a teraz okazujesz się tak samo podstępny i zdradziecki jak wszystko, co ma kutasa😠

Gość przypadkiem 1 z kryteriow
nie jest dziewictwo bo ostatnio glosno o tym

No coś Ty na uczuciowym, o takich rzeczach podszywie. Tu tylko czyste, nieskażone brudnym seksem uczucia :P.

"Mówiłeś coś o tym, że tylko jedne osoba wie, jaki jesteś i że jednej czarownicy chciałbyś zabrać miotłę, a teraz okazujesz się tak samo podstępny i zdradziecki jak wszystko, co ma kutasa" Ale ja chcę tylko przygarnięcia, może ta czarownica tu przyleci na swojej miotle i mnie będzie chciała przygarnąć. Wtedy na pewno wybiorę ją :D.

Gość butterfly*
a potrafisz chociaz gotowac?

"nie jest dziewictwo bo ostatnio glosno o tym" Broń Boże. Znowu bluźnię, będę sie smażył w piekle :o.

"a potrafisz chociaz gotowac?" Coś tam potrafię zrobić, np. ugotować ziemniaki, czy wodę na herbatę :P.

Gość no napewno
czarownica ci kijem od miotły przeczysci kominek

Właśnie. A umiesz chociaż dobrze gotować? Nie przeszkadzało by ci, że baba ma 168cm wzrostu i waży 55kg?:(

"czarownica ci kijem od miotły przeczysci kominek" Takich zabaw nie będzie w kontrakcie .

Gość ewentualnie...
mogę Ciebie adoptować ;) chcesz? :P

Gość butterfly*
"a potrafisz chociaz gotowac?" Coś tam potrafię zrobić, np. ugotować ziemniaki, czy wodę na herbatę . eeeeeeeeeee to marnie :P

Gość abc..
biore :) ps:a gdzie jest "haczyk"

"Nie przeszkadzało by ci, że baba ma 168cm wzrostu i waży 55kg?" No kurcze, jeden centymetr więcej i byś odpadła w przedbiegach. A co do gotowania - no przecież napisałem :p. Aha, robię fajne pieczone ziemniaczki, smaczne - ale apetycznie to już nie wyglądają ;).

Gość a Ty tak na serio
czy to jakis dzołk? :) tak btw - ładne masz oczy.

Kiepsko:( Jak nie umiesz gotować, ni8e satysfakcjonuje mnie to:classic_cool: Kobiety trzeba rozpieszczać:P

"mogę Ciebie adoptować chcesz?" Kazirodztwo jest zakazane, więc ... ale, ale, to chyba jednak nie będzie to, więc ... może, muszę sie zastanowić. Ja chcę czarownicy, to jest haczyk 😭.

"Kiepsko Jak nie umiesz gotować, ni8e satysfakcjonuje mnie to" No dobrze, przyznam się. Jajecznicę tez umiem zrobić, może być? :o

Gość butterfly*
moze chociaz jestes wysoki? To nie musialabym wlazic na taboret zeby powiesic fieranki

Nie, po jajkach boli mnie brzuch:O :classic_cool:

"moze chociaz jestes wysoki? To nie musialabym wlazic na taboret zeby powiesic fieranki" Taaak, taaak, taaak [cieszy się i merda ogonkiem jak piesek].

"Nie, po jajkach boli mnie brzuch" No to już nie wiem, spaghetti też bym dał radę zrobić. Ale już nie wybrzydzaj tak .

"Tu masz 1 wolna" Blondynka, wolę już brunetki. No i za młoda :P. No i za daleko :o. Zapomniałem napisać, jestem wybredny.

Gość butterfly*
zawsze to jakis plus. jakies jeszcze atuty posiadasz?! bo troche tego malo:P

Na jakim topiku jest teraz sabat czarownic? Muszę odnaleźć moją, bo tu chyba się nie uda. Nikt nie chce przygarnąć biednego Brzydalka 😭.