Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal28

Szukam kobiety, która mnie przygarnie.

Polecane posty

To nie jest topik w który się mnie ocenia . Szukam czarownicy. Podam dane szczegółowe: - 163 cm wzrostu - brunetka, lub kasztan - podobno widziała jakiegoś smoka - biegła w sztuce czarowania - najlepsiejsza, najpiękniejsza i w ogóle ... To tak pokrótce.

Gość księżniczki są lepsze od
czarownic.:P

Phi, księżniczki. Nudne, wszystkie takie same, tylko by rycerzyków chciały. A taka czarownica to co innego, nigdy nie wiadomo w co sie znów przemieni. No i tylko potężny czarnoksiężnik potrafi zawładnąć jej umysłem, a ja chcę się szkolić w tej sztuce. Widać jestem za cienki na razie :o.

księżniczki są śliczne cnotliwe,wierne...a czarownice brzydkie i niedobre. Wybierz mnie🌼

Gość LadyDeWinter
A czemu uparłeś się na czarownicę? Życie z takimi i przebywanie w ogóle nie jest łatwe...? Pytam z ciekawości.. (a swoją drogą włosy mam ciemne i lat więcej niż 28:) )

"księżniczki są śliczne cnotliwe,wierne..." Tak sobie wmawiają tylko, siedząc zamknięte w wieży. A rycerza jak nie ma, tak nie było :P. Czarownica za to zamknąć się nie da, ona tak zaczaruje, że jej "rycerzyk" święcie będzie wierzył, że ratuje czarownicę z opresji, a ona tak naprawdę nie potrzebuje od niego ratunku. Ale to nie ważne, bo "rycerzyk" i tak będzie na każde jej skinienie ;). Gorzej, jak „rycerzyk” wreszcie się przemieni w tego czarnoksiężnika, wtedy z takich czarów może być ciekawiej niż u Hitchcocka :).

"A czemu uparłeś się na czarownicę? Życie z takimi i przebywanie w ogóle nie jest łatwe...? " Łatwe kojarzy mi sie nieodzownie z nudnym. Takiego życia nie chcę. Czarownice są fascynujące, pociągające, nieobliczalne, a więc ciekawe, interesujące. Po prostu, chce takiej kobiety, która nie będzie łatwa. Nie wiem dlaczego tak mam, po prostu, takie chyba pasują do mojego charakteru. Tak więc księżniczką mówimy stanowcze NIE. A tak już zupełnie na serio, znów to powtórzę – coś co przychodzi z trudem jest przez nasz doceniane, szanowane.

a czarownice Cie chcą? bo może pasujesz jednak do księżniczek:P

Gość LadyDeWinter
Robisz regularny casting:) Tylko, zdaje się, przerażone kobitki troszkę Ci pouciekały.. A co się stało z castingiem w realu? Czarownic brak tam u was, w podgórskich okolicach? Krajobraz, zdawałoby się, sprzyjający:)

"a czarownice Cie chcą?" Hmm, mnie nikt chyba nie zechce, bo ze mnie bestia jest ;). "Tylko, zdaje się, przerażone kobitki troszkę Ci pouciekały.." Jak sie jedna zjawi, to nie ucieknie, bo jej miotłę zapierdolę :P. "Czarownic brak tam u was, w podgórskich okolicach?" Nie brak, ale tym razem wolę bardziej miejskie klimaty :). Tam żyją te najlepsiejsze :D.

Gość W końcu mówisz konkrety
- 163 cm wzrostu - brunetka, lub kasztan zapomniałeś powiedzieć -52kg -88cm w biuście

"zapomniałeś powiedzieć -52kg -88cm w biuście " Tych danych nie mam, ale skoro tak twierdzisz ;).

Gość LadyDeWinter
Biusty i kilogramy są też rzecz jasna ważne. Ale, zdaje się, tu poszukiwane są też konkretne, raczej przebrzydłe cechy charakteru? Złośliwość, do której potrzebna jest inteligencja, nieobliczalność, pewien rodzaj szaleństwa..? A np. umiejętność wpadania w furię w ciągu jednej sekundy do tego stopnia, że lepiej, by nikt się nie zbliżał i nie był nawet tego świadkiem? I parę innych fajnych rzeczy jak rzucanie skutecznych, złych uroków na tych, którzy podpadną (ale podpaść trzeba naprawdę poważnie, bo głupotami głowy nie będę sobie zaprzątać...)

co za durny topik ,a ten opis żenujący -163cm - brunetka, lub kasztan - podobno widziała jakiegoś smoka - biegła w sztuce czarowania - najlepsiejsza, najpiękniejsza i w ogóle ... --52kg -88cm w biuście :O Idz sie przewietrz Brzydal dobrze Ci radzę:)

Gość Brzydal na powietrze ale już
najmocniej przepraszamy za zachowanie Brzydala, Sami od jutra zakocha się w innej, obiecujemy

"od jutra zakocha się w innej, obiecujemy" Już Cię nie lubię przebrzydła pomarańczo .

Jak masz kogoś brzydal znaleźć jak Ty wybrzydzasz i marudzisz.

Gość LadyDeWinter
Skoro jedną już uwielbiasz, to poszukiwania kolejnych niepotrzebne. By nie znosimy konkurencji, a jeśli taką mamy - to zgrabnie likwidujemy;)

Taaa, ptak z podciętymi skrzydełkami. Nie odleci nigdzie :o. Nawet jajek już nie zniosę więcej :(.

a tak serio to Brzydal jest fajnym facetem czasami trochę przynudza,ale da sie wytrzymać wiec drogie panie zostawiać @ lub gg miłego dnia Brzydalku🌼

"Skoro jedną już uwielbiasz, to poszukiwania kolejnych niepotrzebne." No, niepotrzebne, ale Ona mnie nie przygarnie. Zła czarownica, zła .

Gość niebiesko oka
Jak bym namieszała w Twoim kociołku to byś się nie pozbierał przez trzy lata...Brzydalu...:)