Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal28

Szukam kobiety, która mnie przygarnie.

Polecane posty

Gość butterfly*
ja tez jestem wybredna!

Gość ej Brzydal ty paskudo
Nie marudź, bo zaraz dostaniesz drągiem po dupsku😠 najpierw zapraszasz a teraz wybrzydzasz:P Spaghetti to tak, ale ja i tak robię najlepsze także w tej dziedzinie nie masz szans:classic_cool:

Poza tym święto jest, weź wyjdź na ulicę, upatrz ofiarę, w radosnym i świątecznym uniesieniu poderwij i tyle. Potem możesz ją zawlec do domu i ugotować jej pieczeń:D

A , no jak szukasz Ike to trzeba było od razu inny topik założyć:) No to się zmywam🖐️

Gość butterfly*
no ale chyba zaszla jakas pomylka,bo ty szukasz czarownicy a ja jestem ucielesnieniem dobroci i wrazliwosci :P

"Spaghetti to tak, ale ja i tak robię najlepsze także w tej dziedzinie nie masz szans" Zarozumiały babsz... , piękna kobieta :). W czym jeszcze nie mam szans?

Gość jak nie jak tak tak
jak mozna nie lubie blondynek ja sie pytam 😠

Gość niebiesko oka
ja jestem czarownicą wredna i perfidną...:) Na dodatek brunetka..Ale za młoda..:)

We wszystkim:classic_cool: Ale i tak nie jestem Ike, w dodatku jestem tak jakby ruda:O I brzydka:)

"A , no jak szukasz Ike to trzeba było od razu inny topik założyć" Ike chcę tylko wykorzystać , żeby pomogła mi odnaleźć moją czarownicę. One się wszystkie znają, na różne sabaty latają na tych swoich miotłach.

Gość skad jestes
brzydalu?

"Ale i tak nie jestem Ike, w dodatku jestem tak jakby ruda" Tak jakby - czyli kasztanka? :) "ja jestem czarownicą wredna i perfidną... Na dodatek brunetka..Ale za młoda.." No, to już jakieś podstawy do rozmowy mamy. Ale z tym wiekiem, hmm, kobiet się nie pyta, ale czarownice chyba można? "no ale chyba zaszla jakas pomylka,bo ty szukasz czarownicy a ja jestem ucielesnieniem dobroci i wrazliwosci" Tak mi przykro :o. "jak mozna nie lubie blondynek ja sie pytam" Ale ja lubię blondynki, ale czy widziałaś jakąś czarownicę o blond włosach? Bo ja nie. "Potem możesz ją zawlec do domu i ugotować jej pieczeń" Wolałbym upiec chlebek w piekarniku.

Gość butterfly*
wyczerpujaca odpowiedz :D

"I brzydka" Ale jesteś czarownicą? Bo jak nie, to ... {beksa]. Ja chcę tylko czarownicę.

:D Upiec chlebek w piekarniku powiadasz....:classic_cool: No spoko. Żeby być kasztanką, to bym najpierw musiała być koniem a przynajmniej klaczą:P Jestem blondyną, ale taką trochę rudawą. Ale nawet z wyglądu przypominam wiedźmę, także blond czarownice też istnieją!!!😠

Gość jak nie jak tak tak
no niby mopa daloby sie zalatwic a o te blond sie nie czepiaj !😠:classic_cool:

''Blondynka, wolę już brunetki. No i za młoda . No i za daleko '' Brzydal, jak będziesz tak wybrzydzał, to żadna nie zechce Cię przygarnąć :P

"butterfly* wyczerpujaca odpowiedz" Uciekaj motylku, Tyś za dobra dla mnie. Poza tym motylki mi się kojarzą z ... sio, uciekaj, bo nie uwierzę w dobroć Twą .

"Brzydal, jak będziesz tak wybrzydzał, to żadna nie zechce Cię przygarnąć" No widzisz, ja ciągle mam na względzie ten haczyk ;).

Gość skad jestes
czarownice bardziej wola jakies gory niz zabite dechami wioski:D chyba ze masz domek na gorze....

"Jestem blondyną, ale taką trochę rudawą. Ale nawet z wyglądu przypominam wiedźmę, także blond czarownice też istnieją!!!" To nie jesteś moją czarownicą, buuuuuu 😭.

"czarownice bardziej wola jakies gory niz zabite dechami wioski chyba ze masz domek na gorze...." Nie, ale do gór niedaleko, może być? Możemy sobie polatać na miotle, naprawdę, to o rzut miotłą ode mnie.

Gość skad jestes
zastanowie sie ja mieszkam na gorze i mam juz swoja miotle a moze masz kociolek?

"zastanowie sie ja mieszkam na gorze i mam juz swoja miotle a moze masz kociolek?" Ale robisz problemy, poleci sie do jakiegoś Tesco, czy innego Oszołoma, na pewno będą mieli coś . Stać mnie w końcu, zdobędę sie na ten gest ;).

Gość niebiesko oka
Kurde brzydalu...:) A ja jestem złośnicą....Brzydal i złośnica?????/// To by była KATASTROFA... 22lata już taka jestem...:P

"Kurde brzydalu... A ja jestem złośnicą....Brzydal i złośnica?????/// To by była KATASTROFA... 22lata już taka jestem..." Eee, to Ty dopiero jesteś początkującą czarownicą, niedoświadczoną za bardzo w czarowaniu. No, pewnie by była katastrofa. Chociaż... nie, lepiej poćwicz na innych, bo ja się nie chcę w świnię zamienić przypadkiem ;).

Gość skad jestes
brzydalu to mozemy sie umowic na pichcenie w kociolku jak masz ochote ;)