Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydzę się sobą

Brzydzę się sobą i tym co zrobiłam....

Polecane posty

Gość ale z Ciebie agentka
swiat sie konczy....dziewczyny zakochuja sie przez zrobienie laski...

Gość pantinprovinka
Skoro tak tu rozmawiamy powiedzcie mi co ja mam zrobic, nienawidze panienki mojego chłopaka brata, a ze dzis swieto mamyw szyscy siedziec wspolnie..ocztywiscie juz sie wymigiwałam i pochlałam sie z nim bo mnie wku... napisałam muz,e ma nie rpzyjezdzac opo mnie nie mam ochoty sie z nimw idziec. Najgorsze jest to,ze przy wszystkich ona udaje,ze mnie zajebiscie lubi, a potem sie okazuje,ze cos tam powiedziała,czy sie smiala

Gość a jakby tobie zrobił minetke
i było by ci zajebiście chciałabyś żeby przepraszał za to :D :P :P kobiety mają takie same prawa

Gość pantinprovinka
Oczywiscie ona jest niska i gruba ale strasznie zwraca na siebie uwage zachowaniem, syndrom jedynaczki,a ja 100razy ładniejsza, szczupła wysoka, ładna itd..(skromnosc) ale nienawidze jej tak abrdzo,ze az swojego chłopaka przesladuje. On o tym nie wie.

Gość brzydzę się sobą
odpowiadając na pytanie "ale z Ciebie agentka" - miał wlasnie czysciutkiego i pachnacego aż sie sama zdziwiłam:) nie zrobiłam mu przyjemnosco do konca, jakas twarda z niego sztuka :D nie wiem co teraz, piszecie że miałyscie niektóre podobne sytuacje, ale czy na pierwszym spotkaniu jak ja??? wątpię :O to tylko ja jestem taka żałosna...

Gość myślę że dobrze to odebrałas
ja, nawet jak bym nawalona była w ''trupa'' przenigdy bym czegos takiego nie zrobiła :O olał cie i tyle...

Gość ale prznajmniej połknęłaś czy
Dobra, niepotrzebnie się odzywałaś. Przygotuj się na to, że on może Cię po prostu olać. faceci są hipokrytami. Chętnie korzystają z tego, że im ktoś obciągnie, ale potem udają, że się "brzydzą" łatwymi laskami:O No zdarza się tak. Ale takimi ludźmi na serio nie ma się co martwić:O Normalny facet rozumie, że kobieta też ma swoje potrzeby i że może się zachowywać, jak ma ochotę i nie jest to powodem do braku szacunku. I normalny facet stara się zrobić wszystko, żebyś od tej pory miała ochotę tyko na niego. Ja co prawda nie robię nikomu lasek, nie uprawiam seksu, ale też mam czasami taką fazę, że się spiję i molestuję i macam, całuję jakichś samotnych facetów;) I też nie jest to w moim stylu, zazwyczaj potem nie ciągnę tych znajomości, ale nie sądzę, żeby to było coś żenującego i strasznego. Kurde, po prostu każdy ma swoje potrzeby.

Gość myślę że dobrze to odebrałas
a teraz sie módl zeby plot nie rozpuscił wsrod znajomych :O

Gość ale z Ciebie agentka
no to chociaz...jak mial czysciutkiego i pachnacego... znaczy-przygotowany byl ... zaraz a moze dla niego to normalka, ze go baby rozbieraja i on dlatego ma czysciutkiego i pachnacego na randce? :P

Gość ooooooooooooooooooooooo
na 1 randce lodzik! szybka jestes! ja ze wstydu nie pokazałabym mu sie na oczy!

Gość napewno będzie miał ochotę
jeszcze na lodzika :D dlatego nie powinnaś z nim juz o tym rozmawiac tylk zapomniec typu było minęło

Gość brzydzę się sobą
pracujemy razem :O :O :O tylko on na późniejsze godziny więc zazwyczaj sie rozmijamy... ale to tylko kwestia czasu kiedy wpadniemy na siebie... Boże co za żenada :(

Gość i co ztego że na pierwszej
tyle jest cichodajek booże facet powinien się cieszyć ze tak go podniecasz i tak dalej..

Gość no to lipa...
Na moj gust on sie domyślał że na niego lecisz wiec sie umówił i wykorzystal sytuacje. :o Idz i nie czyn tak wiecej i modl sie żeby w pracy nie rozpowiedział bo masz przesrane :o

Gość ale prznajmniej połknęłaś czy
Źle zrobiłaś, kobieto. Nie trzeba przepraszać za takie rzeczy, chyba że wiesz, ze chłopak jest uczuciowy i polubił Cię, nie tylko jest Tobą zafascynowany, ale np. szczerze rozmawialiście. Wtedy, jeśli już się odezwie i koniecznie chce się spotkać, możesz go uprzedzić, ze jest Ci głupio, wstydzisz się i że sama jesteś zaskoczona swoim zachowaniem.

Gość a może to jemu jest głupio
i nie wie jak się zachować teraz??? może musi przemyśłeć i wogóle wasza dalsza znajomość

Gość brzydzę się sobą
nie wygląda na kolesia który robi takie rzeczy, więc nie sądzę żeby był specjalnie przygotowany :P ale nigdy nie wiadomo... to prawda z ta hipokryzja, facetom wolno wszystko a laska od razu jest tą łatwą... :O choc nie bede sie usprawiedliwiac, ale przeciez bylismy tam razem...

Gość bnhjkm
a skad wiesz ze on nie pomyslal ze jestes latwa i chętna na wszystko?! mogl tak pomyslec, skoro tak szybko przeszłas do konkretow. Mogl tez pomyslec ze skoro jemu tak odrazu loda zrobiłas to kazdemu tez tak odrazu robisz. Przeciez mogł tak pomyslec. Ciekawe czy pochwali sie kolegom?

Gość nie myśl już o tym tylko
czekaj czy się odezwie albo spotkaj się z nim i porozmawiajcie

Gość brzydzę się sobą
nie przepraszałam go... po prostu napisałam mu że jestem strasznie zakłopotana teraz i że glupio mi za to co sie stało w dalszej czesci wieczoru... szkoda mi tego po prostu bo przez te kilka pierwszych godzin było naprawde słodko i odniosłam wrazenie ze dobrze nam razem :) ale było, minęło... na pewno mnie oleje:O przypuszczam, że jemu tez jest dzis głupio... :(

Gość dorotka23
ja kiedys tez mialam taką sytuacje po pijanemu, to potem unikalam cały czas kolesia.

Gość niestety bardzo prawdopodobne
że się pochwali ale nawet jeśli to twoje życie i co kogo obchodzi co robisz walic opinie innych

Gość błąd podstawowy
to się odezwać. drugi tłumaczyć. trzeci przepraszać. teraz olej kolesia, nie pogarszaj już sytuacji.

Gość mmmmmmmmmmmmmm
a ile macie lat?

Gość brzydzę się sobą
ja 26, on 23...

Gość już się nie da pogorszyć
sytuacji :D

Gość mężczyżni się boją
wyzwolonych kobiet

Gość brzydzę się sobą
dzieki :(