Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszny stwór

Pogadajmy o zwierzakach

Polecane posty

Gość sąwyjątki
czemu jesttyle okrutnych ludzi? Wkurzają mnie portale typu Smog czy Youtube,które pozwalają umieszczać filmy na których ludzie znęcają się nad zwierzętami. Potem się dziwią,że następni małolaci podpalili bezdomnego. Od znęcania się nad zwierzakami się zaczyna

Gość marcysiankaaaa
Moja kotka, choć wie, że nie wolno, nagminnie łazi po szafkach, smakując, co tam znajdzie. Oczywiście , gdy nikt nie widzi. Potem widzę, tu polizane masełko, tam nadgryziony serek itp Wczoraj wieczorem, wracam, widzę przez okno, je kotleta schabowego ,na szafce oczywiście. Gdy krzyknęłam, to tak spierdzielała, że nadziała kotleta na pazury i w locie go strzepywała. Z czego błyskawicznie skorzystał mój "wiecznie niedożywiony " piesek, który 90% dnia spędza pod szafką, z łbem podniesionym do góry, lub przy lodówce wpatrzony w drzwiczki, jak w najcenniejsze wrota.

Gość gadzia mama
A ja, dla odmiany mam żółwika wodnego :) Wbrew pozorom, żółw nie jest powolnym bezmyślnym stworem który nie wie co się dzieje dookoła niego. Mój gadzinek potrafi niezłe cuda wyczyniać :) Przed wyjściem do pracy zawsze zapalam mu światło w akwarium - tj. o godzinie 7 rano. Tak się mały przyzwyczaił do tej 7 rano, że w weekendy czy jak mam po prostu wolne - o 7 zaczyna przerzucać kamieniem stukać nimi o szyby - jak nie wstanę i nie pstryknę lampki - nie uspokoi się skubaniec. Zawsze wie kiedy w telewizji leci Detektyw Monk :D usadza się na kamieniu i ogląda razem ze mną Jak tylko przyfiluje że do pokoju ktoś wszedł, natychmiast podpływa do szyby i wiosłuje z całej siły i chce "na rączki" :) nie raz i nie dwa ochlapał mi ścianę. Ciągle bije się z glonojadem o jedzenie. Ale ludzie, co to za walki są! Glonojad jest większy i wygrywa, ale i tak potrafią sobie nieźle nadokuczać. W chwilach wolnych od nicnierobienia poluje na rybki. Niestety jest za wolny, ale skrada się do nich jak rasowy drapieżnik :) Ubaw po pachy - autentycznie widać że się wścieka Jako że młody samiec z niego, hormony buzują :) kilka razy przyłapałam go na odprawianiu godów z pięknym kamulcem na dnie akwarium Pozdrawiam wszystkich miłośników gadów

Gość uppppppppppppppppppp
nie mam,ale poczytam ;)