Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia 22

Jak rozpoznać objawy ciazy od nadchodzacej miesiaczki?

Polecane posty

Gość zosia samosia 22

mam pytanie, poniewaz piewsze objawy ciazy sa bardzo podobn do nadchodacej miesiaczki jak je rozpoznac? roznia sie czyms zasadniczo??

Gość zosia samosia 22
nikt mi nie pomorze?

Gość malalalallaall
Zrobic test ciazowy

Gość jamjka00809
tak... oprocz nabrzmialych i obalałych przy ciazy piersi są troszke sine. tak samo waargi sromowe mniejsze.

Gość zosia samosia 22
a jaka jest wydzielina z pochwy?

Gość wierząca i praktykująca
Ja nie widziałam ŻADNEJ różnicy. I ty też sie nie doszukuj, bo to jest wszystko na dwoje babka wróżyła. Poczekaj na termin miesiaczki, jak nie przyjdzie, to zrób test, w dzisiejszych czasach testy raczej są wiarygodne. A jak nie jesteś pewna - badanie krwi. Wszystkie te obserwacje sinosci i żyłowatosci to w tyłek sobie można wsadzic.

Gość zosia samosia 22
no ja jestem juz po termnie miesiaczki;/ nie wiem co o tym mysliec wszystkm..niezabezpieczalam si z partnerem.. a tylko stosunek przerywany.. do wytrysku nie doszlo...moge byc w ciazy??

Gość jamjka00809
zosia samosia spokojnie! Każdy z tych objawów można sobie wkręcić ze strachu ;) ... a okresu mozna nawet nie dostac ze stresu, obawy przed ciążą, wydzielina przeźroczysta i ciągnąca się jest na poczatku ciąży, ale taka wydzielina wystepuje tez podczas dni płodnych przed okresem. brodawki można mieć naturalnie troszke sine... ale czy zauwazylas ze sa bardziej sine jak zwykle ?? nie przyglądaj sie tez nerwowo piersiom czy widać niebieskie żyły tylko raz na nie spoglądnij... widać?? polecam kupić 2 różne testy... płytkowy i paskowy, chociaz wg. mnie paskowy predzej zawiedzie jak płytkowy więc możesz 2 płytkowe sobie zrobic :) a paskowy jak tam chcesz... ja paskowym nie ufam. i koniecznie napisz jaki wynik!!

Gość a ty chcesz byc w ciazy

Gość zosia samosia 22
zyly mam niebieski, brodawki sine, ale nie cale tylko czubek, wydzielina z pochwy jest biała taka jak by kaszkowata, co sadzicie?

sądzimy, że jesteś w ciaży zrób test, my nie jestesmy bogami wszechwiedzacymi

Gość zosia samosia 22
najpierw u mnie stosunek przerywany a potem tez globulka pantenex oval

Gość SanSan
nikt ci nie powie, tak na 100% jestes w ciazy zrob test na 100% on powinien pokazac juz ciaze- jezeli faktycznie w niej jestes jezeli nie pokaze napewno I kreche

Gość jamjka00809
pisałam już... białkowata (przezroczysta, ciagnaca sie, mokra)

Jak człowiek zacznie sobie cos wkręcac, to znajdzie wszystkie objawy, nawet jak nie ma ani jednego

Gość Perchi
Ehc mam pytanie...okres spóźnia mi sie dwa tygodnie... ale od kiedy skończył mi sie ostatni okres(3 maj) duzo mialam innych powodów niz ciąza... 6tego zaczelam brac antybiotyk na angine, potem 3 dni przerwy, leki na zapalenie gardła znów tydzień... potem bardzo stresujący tydzień w szkole...wystawianie ocen i te sprawy, mało spałam... a teraz boje sie ciąży... uprawialismy z moim chłopakiem peeting, on w pewnym momencie dotknął siebie a potem mnie, ale mial palec tylko w przedsionku pochwy...wytrysku nie mial, zadnego kropelkowania tez nie zauwazylismy..ale podobno da sie to przeoczyc.. dodam jeszcze ze jestem dziewica i mam 18 lat...od tego czasu mam stres i zastanawiam sie czy to moze byc powodem tak dlugiego opoznienia okresu, czy to jednak ciaza..bo juz zaczynam zauwazac wiekszosc objawow..kleista biala wydzieline z pochwy, spuchniąte piersi, rozdraznienie...

Gość Ha ha ha ha ha
Jak czytam takie pogawędki to normalnie wymiękam. Zosia, Przestań kombinować tylko zrób sobie test i będziesz miała odpowiedź. I nie sprawdzaj sobie koloru warg sromowych mniejsztch bo jeszcze tylko szyje sobie przekręcisz. Sine czubki brodawek:-) :-) Nie mogę przestać się śmiać. Jek my byśmy ci napisały że mają być pomarańczowe to też byś sie tego dopatrzyła. Gwarantuję ci to. Tak działa psychika ludzka. Dopatrywanie się na siłe zonak ciąży jest totalnie bez sensu i da ci żadnej podpowiedzi czy jesteś w ciąży czy nie. Zrób test i niczym innym się nie sugeruj. A do tej co to zaszła w ciążę przez petting i palec... kuźwa jak jesteś taka cudotwórczyni to cię może cię w Teleexpresie pokażą bo normalnie to prawie jak niepokalane poczęcie. Klocki Lego układać a nie brać sie za seks.

Gość m m m
No Można sobie wkręcić

Gość Przemek16lat
Mam pytanie, kochałem sie ze swoją dziewczyną z prezerwatywą, do wytrysku nie doszło, ale czytałem cos o jakis Preejakulatach że sie wydobywają, wydaje mi sie że prezerwatywa sie zsuneła, czy może moja dziewczyna zajść w ciąze od tych Preejakulatów???

Gość Przemek16lat
proszę was o szybką odpowiedz!

Gość przemek16lat
pomóżcie mi prosze!!

Gość gość
Ja jak byłam w ciąży to nie miałam żadnych pierwszych objawów: zero bolących piersi jakiś żył, przebarwień itd itp. Jednym słowem genialnie się czułam;)

Gość gość
o pierwszych objawach ciazy oraz testach ciazowych czytaj na www.farmaceuta.info

Gość mariuszh7
ostatnio coś boli mnie kolano, czy może to być ciąża pozamaciczna?

Ostatnio pieściłem się z dziewczyną i nie doszło do żadnego stosunku ani nic tylko po prostu dotknęliśmy się miejscami intymnymi ale nie doszło do wytrysku. Jaka jest szansa że zaszła w ciąże?

Gość gość
Jesteś zjebem haha

Gość gość
Dziewczyny i kobiety objawy ciąży są takie że ból w podbrzuszu i duża senność oraz brak miesiączki. Okresem jest tak że nie mamy praktycznie śluzu szyjkowego ale ma miedziowy kolor. Jeżeli pomogłam to proszę bardzo.

Gość gość
Hej mam problem. Od dwóch lat staram się z chłopakiem o dzidziusia i nic. Co miesiąc są nadzieję ale nic z tego już nie wiem co mam robić próbowałam wielu metod i dalej nic :( wymiekam i po każdym teście jest płacz :( co robić? Pomocy :(

Gość gość
Zmień chłopaka. Tych pytań na kafe jest ogrom. W każdym wątku i ciąży jakaś łaska je wpłacie