Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i troche mi głupio

Mam kaca moralnego. Też za 1 razem miałyście?

Polecane posty

Gość i troche mi głupio

To nie prowokacja :P. Jesteśmy 10 miesięcy razem. Seksu jeszcze nie było. Mamy po 20 lat, oboje niedoświadczeni. I jakoś tak się stało że w sobotę zrobiłam mu lodzika. Nie wiem co mi odbiło... On był pod wrażeniem, a ja mam kaca moralnego... Potwornego :P. Nie wiem co robić... Nie rozmawiać o tym? Wstydzę się trochę... Nie wiem czy to normalne... A jak było u was kobietki?

Gość ty masz kaca
Ja to mialam jak nowo poznanemu oficerowi na promie to zrobilam a nie po 10 miesiacach zwiazku...

Gość i troche mi głupio
no mam. bo pierwszy raz go zrobiłam... nie powiem.. nawet fajnie było :P. jestem ciekawa co czułyście i w jakich okolicznościach zrobiłyście "pierwszy lodzik"...

Gość ty masz kaca
no to byl pierwszy..

Gość wierząca i praktykująca
Tez miałam :P Czułam sie jak wywłoka, jak pierwszy raz leżałam na golasa z chłopakiem i bawiłam się jego siurkiem - tzn. w trakcie nie, dopiero po Nie martw sie, przejdzie ci, przywykniesz, to nic złego

Gość ja się czułam dobrze
a wiesz czemu? bo kochałam go i on też mnie podobnież kochał:o

Gość a juz nie kocha
>?

olał mnie, zostawił bez słowa, tak bywa. faceci potrafią być strasznymi chamami ale mimo to nie załamałam się i dałam sobie razem i nawet poznałam w końcu wartego zachodu chłopaka a dziś o to trudno :)

dałam sobie radę miało być, sorki

Gość a juz nie kocha
o i fajnie :) nie ma sie co dolowac debilami moj 1 lod nie byl z kacem bo nawet tego nie rozpatruje w kategoriach czegos zlego ....on chcial ja chcialam sprobowac i dac mu rozkosz i tyle .... jesli boicie sie co sobie wasi faceci pomysla tn ze dziecioki z was ;) albo facet jakis nie tego

a juz nie kocha- ładnie napisałaś, masz w 100% racje do tego trzeba dorosnąć wtedy się nie ma kaca moralnego :)

Jesteśmy 10 miesięcy razem. Seksu jeszcze nie było. Mamy po 20 lat, oboje niedoświadczeni. I jakoś tak się stało że w sobotę zrobiłam mu lodzika. Nie wiem co mi odbiło... On był pod wrażeniem, a ja mam kaca moralnego... Potwornego kac moralny ze tak pózno...:O:O:O no zdarza sie :P i tak

Gość i troche mi głupio
brat - hehehe ;)

Gość i troche mi głupio
no piszcie dziewczynki ;) ciekawa jestem waszych doświadczeń

Gość ja nienaturalna
ma kaca, bo robienie loda, uprawianie seksu funkconuje w spoleczenstwie jako cos zlego, zwlaszcza jesli autorka jest jeszcze niedoswiadczona i dopiero wkracza w ten swiat, to sama siebie nie poznaje, ze teraz i Ona tego doznaje i sama nie wie jak zareagowac.. :)

ja nienaturalna ma kaca, bo robienie loda, uprawianie seksu funkconuje w spoleczenstwie jako cos zlego nie kolezanko ...to nic złego miedzy dwojgiem kochajacych sie ludzi To tylko głupi stereotyp wynisiony z domu rodzinnego gdzie babcia z ciotkami wpaja takiej małoletniej dziewczynce ze jak wezmie do buzi to jej chrosty wyskocza na jezyku i ustach,a pozniej bedzie sie w piekle smazyła :P

Gość arczi
Masz az dopiero 20 lat, a juz zrobilas loda? Najpierw zaczyna sie od czegos przyzwoitego,a poznej wprowadza pikanterie:] Gdybys to zrobila to nie byloby Ci glupio. Jak dla mnie to za szybka jestes,a gosc zapewne chwali sie kolegom. Sorki,ale prawdziwe.Pozdro

Gość ja nienaturalna
no to chyba wlasnie to napisalam bracie?:D ze to funkconuje jako cos niewlasciwego, tak nam sie wpaja od malego, ale, ze to wcale nie jest zle. czytaj ze zrozumieniem:)

Gość podnoszee

Gość dzizasjapierdole
zgadzam sie z tym kims, kto napisal wyzej, ze najpierw robi sie TO, a dopiero pozniej urozmaicenia, typu lód... potem facet bedzie chcial, zebys mu co chwila loda robila, a tobie sie to w koncu znudzi i nie bedzie fajnie jak w ryja mozesz wziac, to lepiej cos miec tez z seksu i nie uprawiac orala, tylko zaczac chociaz od normalnego seksu..

Gość i troche mi głupio
no niby nie warto. ale ja sama chciałam mu sprawić przyjemność. on na nic nie nalegał. no a teraz naprawdę mi głupio jakoś tak. Nie jestem z katolickiej rodziny, nie uważam że seks to grzech. I zawsze uważałam że w seksie oralnym nie ma nic obrzydliwego. Nadal tak myślę. Ale skąd "moralniak"...? No wydaje mi się że może na to nie byłam gotowa... Sama nie wiem, ale średnie się czuję że tak się zabawiałam. Nie wiem z czego to pochodzi. Chyba sie nieco boje że facet straci do mnie szacunek...

Gość olejzpierwszego
ludzie ale wy pierodlicie... zrobila laske chlopakowi i ma wyrzuty sumienia bo jej robili indoktrynacje... a wy pierdolicie glupoty setki dup robi codzien laski dla kasy, z nudow czy zeby wyrwac facet ktory ma je w dupie.. a wy jej pojezdzacie.. chory kraj

Gość wierząca i praktykująca
Nie wiem, skad przekonanie, że najpierw seks, a potem urozmaicenia. Bo co ? Bo to jedyna właściwa kolejnosć ? Tak samo jak studia-mąż-dziecko ? Ja z moim pierwszym facetem na początku to tylko lody i minety praktykowałam, przez jakieś 2 miesiace, zanim zaczęliśmy uprawiać seks. Tak nam było bardziej po drodze, na to byłam bardziej gotowa niż na seks

Gość Kajtekaaa
Jest git, nie przejmuj się!

Gość wierzaca i praktykująca
A gdzie ja pisałam, ze jestem dziewicą ?

Gość wierzaca i praktykująca
a seks oralny uprawiałam przed zwykłym nie z tego powodu, ze chciałam zachowac błonę, tylko dlatego, ze to dla mnie mniej intymne niż prawdziwy seks; na prawdziwy seks było jak dla mnie za wcześnie, na pieszczoty - nie Jak już sie przyzwyczaiłam do sytuacji intymnych, to zaczęlismy sypiać ze sobą.

A ja to widzę tak - oral jest dla ludzi, którzy panikują przed normalnym seksem, mają jakieś opory itp. Wolą wszytko załatwiać powoli, krok po kroku... Co dla mnie osobiście jest dziwne :) Bo uważam, że jak już się wyląduje nago w łóżku obok UKOCHANEJ osoby to dziwne jest mieć jakieś opory :) I jaki kac moralny?? Po 10 miesiącach ?:)