Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cynamonowa ola

wybielanie zębów

Polecane posty

bardzo proszę o informacje na temat skutecznego wybielania zębów. chodzi mi głównie o pasty, czy inne produkty, czy paski do nakładania na zęby. co skutkuje, czego nie polecacie, za co można, a nie trzeba przepłacać :) z góry serdeczne dzięki za odpowiedź :)

Ja wybielałam zęby paskami blena a mad, Efekt jest super, tym bardziej, że na samym początku rzobiłam dwie serie. Strasznie bolało, płakałm, ale zacisnęłam zęby...z efektu byłam zadowolona. Zęby jak perełki. Po pół roku zaczęły żółknąc, wiec znowu paski. Nie wiem dokłądnie ile razy wybielałam, ale ązłuje jak cholera. Teraz mi zostały zżółknięte zęby, ponieważ jak przykładam pasek, wyje z bólu...reagują na ciepło, zimno, słodkie. Jednym słowem niepolecam.

Gość a ja mam białe perełki
Wybieliłam 3 lata temu u stomatologa metodą opalescence i jest super ! Rzecz jasna przed wybielaniem zabezpieczyłam ząbki przed wystąpieniem nadwrażliwości, czego moja przedmówczyni nie zrobiła, głupota nie popłaca, ludzie, myślcie trochę !

Gość dd...
ale niby jak sie zabezpiecza, co zrobilas?

Gość a ja mam białe perełki
min na 2 tyg przed wybielaniem używa się pasty Sensodyne i 2 tyg po wybielaniu, a w trakcie żelu Green Or, jest to niezbędne, inaczej zawsze po wybielaniu występuje przykra nadwrażliwość