Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona zyciem

czy sytuacja sie powtorzy???

Polecane posty

Gość twierdzi sądzi uważa
gdyby musiała wybrać i taki wybór miała, to zdecydowanie wygrałabym zdarzę fizyczną. Wolałabym móiąc wprost, aby kogoś przeleciał, niż wiedzieć, ze w jego sercu jest twarz innej kobiety :(

Gość zmeczona zyciem
brat_niedzwiedz, dzieki, chcialabym miec powodzenie w zwiazku, tyle z siebie w tym dalam, a i tak dostalam po tylku... twierdzi sądzi uważa, tak, mowic moze duzo, a ta sytuacja bardzo mnie boli, niektorzy nie doroslichyba do powaznego zwiazku...

wiadomo, ze ciezko jest odejsc po tak dlugim czasie, bo ciezko jest sobie wyobrazic siebie samego w roli singla... ja po 4 latach w koncu sie odwazylam na taki krok i co? po pierwsze - wcale nie bylo strasznie, po drugie - wcale nie bylo smutno, po trzecie - duzo wiecej na tym zyskalam niz stracilam.

Gość zmeczona zyciem
acidofilna, gratuluje, fajnie sie czyta, ze tak moze byc, ciesze sie, ze jest lepiej:-)

przed chwila przeczytalam gdzies na innym topiku, ze kobiety zgadzaja sie tkwic w zwiazkach z mezczyznami, ktorzy je zdradzaja, byle tylko nie musiec zaczynac wszystkiego od poczatku... duzo w tym prawdy, nieznane potrafi byc naprawde przerazajace :O

przed chwila przeczytalam gdzies na innym topiku, ze kobiety zgadzaja sie tkwic w zwiazkach z mezczyznami, ktorzy je zdradzaja, byle tylko nie musiec zaczynac wszystkiego od poczatku... kłania sie toxykologia :O uczuciowa:P

oj zdecydowanie, bracie niedzwiedzu, to wrecz ksiazkowe objawy podejscia do toksycznego zwiazku... takie czasy nastaly, ze wiekszosc z nas chce zyc dosc intensywnie, wiec pewnie gdzies tam, jakos tam taki zwiazek toksyczny kazdego z nas dopadnie, o ile juz nie dopadl. i tu liczy sie odpowiednio szybkie rozpoznanie, zeby w tym nie tkwic cala wiecznosc :)

Ja też miałam podobną sytuację a mianowicie pewna dziewczyna zalecała się do mojego faceta i na początku mówił mi o wszystkich wiadomościach od niej (głównie pisała na naszej klasie) on mi mówi, że jeszcze nigdy jej nie odpisał i nawet nie ma zamiaru, była bardzo zawzięta ale ufałam mojemu chłopakowi więc to olałam. Po paru dniach natrafiłam na wiadomość od niej: fajnie, że jednak dałeś się namówić na kawę... Był to dla mnie cios w samo serce, zrobiłam mu taki sajgon, że do dzisiaj to wspomina... minął rok a ja dalej nie potrafię mu w pełni zaufać i jestem bardzo ostrożna. Ale jakby on miał się z nią dalej widywać praktycznie codziennie tak jak twój w pracy z tą dziewczyną to bym tego nie wytrzymała.

acidofilna ale zauwaz ze sa tez takie kobiety które kochaja takie stany tkwienia w takim zwiazku.... jest zle,niedobrze wszystko sie wali ,facet zdradza.... a taka jedna z druga nie odejda tylko sie zala jak to jest zle i niedobrze tkwiac nadal w czyms co zupelnie nie ma sensu :O

no, bo niektore nie lubia/nie potrafia funkcjonowac w normalnych zwiazkach, zawsze potrzebuja jakiegos dramatu, jakichs mocnych przezyc...ewentualnie lubia samoumartwianie... albo nie potrafia z tego wyjsc, bo nikt im nie powiedzial, ze moze byc inaczej