Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona zyciem

czy sytuacja sie powtorzy???

Polecane posty

Gość zmeczona zyciem

jestesmy 5 lat ze soba, pol roku temu moj facet mial ochote mnie zdradzic, byl zauroczony kolezanka, to sie ciaglo juz kilka miesiecy, do zdrady fizycznej raczej nie doszlo, ale bardzo dlugo, a wlasciwie nawet jeszcze teraz nie chce sie przyznac, ze byl (jest?) nia zauroczony, choc sytuacja byla jansa:o, teraz jak chce odejsc (tez z innych), uwaza, ze mnie bardzo kocha i nie chcial byc z nikim innym i zawsze bedzie chcial byc tylko ze mna, co o tym sadzicie?

sadze to ze słowo ma wielka potege !!!!!! a czyny zasłoniete pieknym słowem sa czynami nic nie znaczacymi.... ale to chyba tylko kobiety tak potrafia ..ufac na słowo:O

Gość koziołka
Mój też był zauroczony, trwało to kilka dni (swoją drogą, najgorsze kilka dni w moim życiu). Chociaż on twierdzi że to nie było zauroczenie, ale ja wiem swoje. Na szczęście szybko zrozumiał że to ja jestem kobietą jego życia (jak sam powiedział i mówi często). Ta sytuacja miała miejsce latem a ja do tej pory nie mogę się ogarnąć :( U Ciebie jest jeszcze poważniej bo, jak sama napisałaś, trwało to kilka miesięcy. Masz pewność że nie zdradził Cię fizycznie? Ale zdradzał psychicznie, a to też boli...

Gość zmeczona zyciem
brat_niedzwiedz, dokladnie slowa to jedno czyny to drugie:o, teraz stara sie jak moze, ale nie moge zapomniec o tym co bylo i boje sie, ze to sie powtorzy przy kolejnej okazji:o koziołka, pewnosci nie mam, bo to kolezanka z pracy, wiec nawet nie mialabym jak to sprawdzic, ale raczej nie bylo zdrady fizycznej i tak to wszystko bardzo meczace, tym bardziej, ze w sumie nadal twierdzi, ze to tylko kolezanka:o

sprawdzic, ale raczej nie bylo zdrady fizycznej i tak to wszystko bardzo meczace, tym bardziej, ze w sumie nadal twierdzi, ze to tylko kolezanka ale przeciez nie powie ci ze kochanka...

Gość zmeczona zyciem
brat_niedzwiedz, masz racje, ale nie moge tez zakladac, ze na pewno bylo fizycznie, bo nie wiem, czy myslisz lub myslicie, jakby mnie kochal to doszloby do takiej sytuacji (nawet samego zauroczenia i myslenia o seksie z nia)? myslisz, ze sie to powtorzy?

brat_niedzwiedz, masz racje, ale nie moge tez zakladac, ze na pewno bylo fizycznie, bo nie wiem, czy myslisz lub myslicie, jakby mnie kochal to doszloby do takiej sytuacji (nawet samego zauroczenia i myslenia o seksie z nia)? myslisz, ze sie to powtorzy? niekoniecznie sie musi powtórzyc.... ale przebywajac nadal z ta osoba ( która sie zauroczył) istnieje duze prawdopodobienstwo ze moze pokusic sie o cos wiecej Nie wiem ..nie znam go i jego zachowania moga byc rózne.. od zdrady psycho do fizycz istnieje cienka granica

Gość zmeczona zyciem
brat_niedzwiedz, wlasnie jest cienka granica, tym bardziej jak on juz o seksie z nia konkretnie myslalal:o myslisz, ze jakby mnie serio kochal to by nie doszlo do takiej sytuacji:-(???

On moze cie i kocha.... ale faceci to czasami takie słabe istoty ze w pojedynku z niektórymi wyrachowanymi i bezpretensjonalnie otwartymi kobietami nie maja szans...:O i wtedy płyną na całej lini nie znam relacji twojego faceta z tamta babką ale wydaje mi sie ze moze byc ciag dalszy tej telenoweli

kolezanka z pracy? :) uu, skad ja to znam ;) juz nigdy w zyciu nie zaufam facetowi, ktory przedklada ponad swoj wlasny zwiazek, jakies \'zauroczenie\'kolezanka z pracy. to sie nigdy nie konczy dobrze, bez wzgledu na to, jak dobrze sie bedzie kryl

Gość zmeczona zyciem
brat_niedzwiedz, zalamuje mnie ta sytuacja, tym bardziej, ze mamy tez inne problemy, a on stale tylko twierdzi, ze to koelzanka, ale pod jej wplywem chcial nawet wolnego zwiazku, choc teraz juz mowi, ze nie chce:o nie ufam mu:o nie mam sily juz domyslac sie co mysli:o acidofilna, wlasnie:o, siedza tam ciagle obok siebie, jeszcze z pracy im organizuja rozne wyjscia:o nie umiem tez zaufac, tym bardziej, ze ciagle zaprzecza, ze nawet nie jest nia zauroczony:o

tam ciagle obok siebie, jeszcze z pracy im organizuja rozne wyjscia nie umiem tez zaufac, tym bardziej, ze ciagle zaprzecza, ze nawet nie jest nia zauroczony to niezły koles...:O hehehehehe chce miec 2 na raz... to daj mu wolna droge do kolezanki.... skoro nie zaprzecza ze fascynuje go

bardzo ci wspolczuje :( jesli mu nie ufasz, to faktycznie niezbyt ciekawie, w takim zwiazku mozna sie naprawde zameczyc. chociaz duzo gorzej by bylo, gdyby w przeszlosci naduzyl twojego zaufania... jesli dotychczas nie mialas mu nic do zarzucenia w kwestii wiernosci, to moze nie jest jeszcze az tak zle, chociaz ziarenko niepewnosci zostalo zasiane..

Gość zmeczona zyciem
jeszcze kiedys teksty w stylu, ze on z nia wcale na stale nie chcial by byc:o z tego wynika, ze na numerek, to pewnie tak:o nie lapie jak moze mi teraz mowic, ze mnie bardzo kocha, a wczesniej takie numery:o

Pewnie ze tak:oretoryczne pytanie to jest:o facet nigdy sie nie przyzna i idzie w zaparte:o

Gość zmeczona zyciem
brat_niedzwiedz, obawiam sie, ze takie wlasnie mial/ma plany:-( acidofilna, do tej sytuacji z ta dziewczyna, ktora juz sie dlugo ciagnie, to nie bylo takich problemow, ale i tak obawiam sie, ze przestal mnie kochac i stad taka sytuacja:-( boli mnie tez to, ze nie chce sie do tego uczciwie przyznac i dopiero teraz po tak dlugim czasie, kiedy ja chce odejsc, mowi, ze moze niektore jego slowa wobec mnie byly nie okej, ze to o wolnym zwiazku to nie tak w sumie mysli (ale wczesniej mowil to kilka razy przez dluzszy czas:o), ale ze byl nia zauroczony nadal zaprzecza:-(

wiesz, jak juz sie przyznal, ze chetnie by z nia poromansowal, to ciezko wyczuc jakie ma plany na przyszlosc, ale w takim wypadku chyba czas sobie zdjac klapki z oczu i przestac kolesia traktowac powaznie, bo widac on tez jest z rodzaju tych 'wiecznie szukajacych' wilkiej milosci :O

Gość zmeczona zyciem
tyle, ze teraz twierdzi, ze mnie bardzo kocha, nie wiem co mam o tym wszystkim myslec:-( chyba nie umiem mu ufac i nawet to slodzenie teraz jakos mnie nie przekonuje, skad mam wiedziec jakie ma powody i czy to prawda:-(

nie chce ci niczego podpowiadac, zrobisz jak uwazasz, ale moim zdaniem trwanie w zwiazku z czlowiekiem, kotremu sie nie ufa (i nie potrafi zaufac) to nie jest dobre rozwiazanie. pokazal juz na co go stac... kolezanka chyba nie jest w stanie zauroczyc, jesli sie ja traktuje tylko i wylacznie jako kolezanke, a nie w jakis inny, specyficzny sposob...tak uwazam. i mysle, ze predzej czy pozniej znowu zostaniesz skonfrontowana z taka sytuacja, w ktorej on bedzie wzdychal do kogos innego, ale cala odpowiedzialnoscia za zwiazek obarczy ciebie, robiac przy tym slodkie oczeta i powtarzajac jak bardzo cie kocha (btw - ciebie kocha, czy to mile poczucie bezpieczenstwa przy tobie i przyzwolenie na takie male 'atrakcje' na boku od czasu do czasu)

Gość zmeczona zyciem
macie chyba racje, wiec jednak lepiej nie dawac sie jego slodkim tekstem teraz:-( tym bardziej, ze sa tez inne niepokojace sprawy:-(

Gość zmeczona zyciem
bardzo trudno jednak odejsc po tak dlugim czasie, jeszcze jak teraz tak mi slodzi:-( jednak Wy tez odradzacie, wiec cos w tym jest, ze to sie i tak rozleci wczesniej czy pozniej...

Gość zmeczona zyciem
dzieki Wszystkim za rady:-), chyba nie ma sensu tego ciagnac... obawiam sie tez, ze tak jak pisze acidofilna ma przy mnie bezpieczenstwo, a uczucia to moze jakies tam tez, ale to pewnie nie jest prawdziwa milosc:-(

Gość twierdzi sądzi uważa
to, ze coś mówi, to nei znaczy, ze ona tak uważa! Ba! on moze nawet tak nie myśli!!! Plecie, bo si e o tyłek boi:) i co zrobiśz? założysz kaganiec? nie ma na to rady ...niestety