Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prodigyyyyy

pyatnie do kobieciarzy

Polecane posty

Gość prodigyyyyy

pnowie co wami kieruje, ze macie fajne stale dzieczyny, owicie im, ze je kochacie a notorycznie ogoladacie za innymi i wykorzystujecie kazda okazje zeby sie z co ladniejsza umowic, spotkac, bzyknac itp itd. co to za dziwny mechanizm?

Gość prodigyyyyy
nie wierze, ze nie ma tutaj zadnych kobieciarzy :) chodzi mi o was chlopaki - o tych ktorzy maja w glowie cos takiego, ze mimo ukochanej kobiety notorycznie uganiaja sie za spodniczkami

Gość bndkgdldld
a lubicie obrzezanych?

Gość prodigyyyyy
obrzezanych kobieciarzy :)?

Gość prodigyyyyy
kobieciarze!

Gość maluszek pierdziuszek
każda nawet najwieksza pieknosc w koncu sie opatrzy, a facet lubi nowosci ilez razy mozna mietosic te same cycki, wkladac jezy do tych samych ust etc..? poza tym wiekszosc lasek to straszne pustaki, ni to z taka poroztrzasac powazne tematy, ani pokazac sie w towarzystwie na poziomie zreszta laski sa strasznie mechaniczne jesli chodzi o seks te same pozycje i gadzety az czasem czlowiekowi chyj strzela ilez mozna? masakra

Gość prodigyyyyy
czyli jedna jest ta wybrana - z ktora sie jest do konca zycia, ale sie ja zdradza notorycznie, tak? bo chcecie miec zone, dom i dzieci, a jednoczesnie chcecie miec ciagle nowe cycki, pozycje itp. itd. dobrze rozumiem?

Gość prodigyyyyy
ale czesciej jest tak, ze to facetowi sie nudzi dziewczyna, zona itd.

to chyba naturalna sprawa, ze trzeba jakies bezpieczne gniazdo sobie uwic, bo zona u boku wyglada jakby nie mowic powazniej niz jakas tam partnerka czy kochanka ale ja bym skonal jakbym musial cale zycie przy jednej babie zdzierzyc toz to lepiej sepuku za mlodu popelnic tyle piekna dookola i jak tu mnie skozrystac galy mam se wydlubac czy co? no takie zycie

Gość prodigyyyyy
maluszku pierdziuszku - ale wyobraz sobie masz juz zone, kochasz ja, ale jak waidomo tyle piekna dookola :) on tez ma galy i tez widzi piekno w innych facetach. zdradza. akceptujesz to? ona tez moze twierdzic, ze ile mozna bzykac sie z jedna i ta sama fujarka..

Gość dzikii
to jest jakas masakra:p

Gość prodigyyyyy
okladnie, to masakra jakas panowie ... :))

kobietom jest wszystko jedno oby facet w lozku sie sprawdzal to beda wniebowziete zreszta one nie sa wzrokwcami tak jak my:) babie bardzo latwo jest dogodzic a my mezczyxni jestesmy bardziej wymagajacy jaki facet hajtnie sie z byle baba zeby nie mowili na niego stary kawaler? zaden drogie panie

kobietom jest wszystko jedno oby facet w lozku sie sprawdzal to beda wniebowziete zreszta one nie sa wzrokwcami tak jak my babie bardzo latwo jest dogodzic a my mezczyxni jestesmy bardziej wymagajacy Śmieszny tekst:D Tak kobietom jest wszystko jedno:o

Gość prodigyyyyy
kobieta z takiego powodu tez sie nie hajta! ale ogolnie kobiety nie sa moze wzrokowcami,ale sluchowcami, dotykowcami i wechowcami. facet tez moze je podniecic i nie mow, ze jest im wszystko jedno. takze wiesz, tez sie pilnuj

Gość prodigyyyyy
bluszczowce tez sie zdarzaja:) niestety ale to babki bez wlasnego zycia. niestety

\o popieram niedzwiedzia sa blusczowcami jak najabrziej jak jedna kiedys owinela sie dookola mnie to nie wiedzialem co zrobic, zeby sie pozbyc cholery normalnie mnie napastowala (tez seksualnie)\wysylala dziesiatki smsow, mmmsow z rozneglizowanymi fotkami moja mama byla przerazona bo przycgodzila do mnie pod moja nieobecnosc,sprzatala mi w pokoju, siedziala z mamusia w kuchni i ja niepokoila co ja przezylem:(

Gość prodigyyyyy
o bosze!maluszku. toz ty masz traumatyczne przezycie z młodości!

Gość prodigyyyyy
brat_niedzwiedz - a Ty jestes kobieciarzem???

ale ja nadal mlody jestem:)

Gość prodigyyyyy
no maluszku powiedz jeszcze cos o kobietach!

Gość pierdziuszku
zabawny musi byc z Ciebie "kochanek" skoro uwazasz ,ze kobietom latwo dogodzic (buahahaha)

Gość martaaa82
A wiecie co jest najgorsze? Ze jak facet sie "puszcza" lub zdradza to kobieciarz, a dziewczyna w takiej sytuacji od razu jest nazwana dzi*ka

Gość prodigyyyyy
"byłem jakies 10 lat temu teraz jestem ułozonym i wiernym facetem " czyli jednak kwestia poznania odpowiedniej dziewczyny?