Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yhyhyh

Zwiazek Polaka z Brytyjka - znacie taki przypadek

Polecane posty

Gość Yhyhyh

Ja tylko jeden i to bylo dawno temu

Gość kjcfshchsjcnjz
Znam :o On-jedynak z dobrego,bogatego domu,lekki problem z alkoholem. Ona,matka 3 córek (każde z innym facetem),niepracująca,utrzymująca się z zapomogi,lubiąca wypić,paląca zioła :o Spodziewają się dziecka-podobno ma być 4 córka :D

Gość znam
on lekarz, ona lekarka, oboje po trzydziestce, pierwsze dziecko w drodze. A co?

a TO( chyba), ze oprocz ciebie i kolezanki wyzej, nikt nie zna takiego przypadku. a gdyby tak zrobic na odwrot, czyli facet Anglik i kobieta Polka, to pewnie posypalyby sie setki przykladow ;)

Gość znam
I to jest jakiś problem?

nie znam chyba, ale znam kolesia, ktory namietnie marzy o tym aby byc z Angielka. jest to dla niego swego rodzaju awans spoleczny :O

znam.On pracownik fizyczny (bardzo fajny facet i super przyjaciel) ona stylistka fryzur-bardzo inteligentna babka i do tego b.ładna.

Gość jakie tu trolice siedzą
:D Co wy tam wiecie Brytyjki leca na Polaków i sa wręcz nachalne! Czytajcie to: "Wolała seks z polskim hydraulikiem 26-letnia Brytyjka, Lindsey Goodman, była zaręczona, kiedy poznała polskiego hydraulika. Po burzliwym romansie z Polakiem zaręczyny zerwała i przeprowadziła się do kochanka - czytamy w "News of the World". Narzeczony Lindsey zlecił polskiemu hydraulikowi wykonanie kilku poprawek w ich nowej kuchni. Brytyjka wzięła tygodniowy urlop, żeby nadzorować prace Polaka. Po trzech dniach zalotów przy rurach i zmywaku zdecydowała się na bardziej intensywną znajomość. - Od razu jak Adam wszedł do naszego domu poczułam, że jest kimś wyjątkowym. Świetnie mówił po angielsku i wyglądał pociągająco w swoim roboczym ubraniu. Zaimponował mi poczuciem humoru - dodała.czytaj dalej Adam powiedział Lindsey, że jest za młoda na małżeństwo i powinna się wyszaleć. Swoje życie seksualne z byłym narzeczonym wspomina całkiem dobrze. Nie wstydzi się mówić o swoim romansie i zachęca inne Brytyjki do zaangażowania się przynajmniej w przelotny romans z Polakiem. - Są fantastyczni - dodaje. 29-letni hydraulik przyjechał do Wielkiej Brytanii 10 miesięcy temu. Pokochał Manchester za lekką zimę, brak śniegu, większe pieniądze i piękne dziewczyny, których, jak twierdzi, brakuje w Białymstoku." http://fakty.interia.pl/newsroom/news/wolala-seks-z-polskim-hydraulikiem,1024361 A od siebie wam powiem że byłem 2 lata w UK, pracowałem przy produkcji jogurtów :D i tyle panienek ile tam zaliczyłem to w Polsce przez 5 lat nawet połowy tego. Brytyjki kochaja Polaków, sa bardzo bezpośrednie i od razu ciągną do łózka. Tam jest inny mental 🖐️

Gość qwaertfygbuh
:D

Gość nigdy w życiu żadnego araba
ale tu autor pyta o normalny związek a nawet małżeństwo a nie o przygodne kurewskie romanse.

Gość nigdy w życiu żadnego araba
a mój kolega jest ze szkotką. ona zakochana w nim.to nie jakas przygoda.