Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiaczek

sale weselne warszawa

Polecane posty

Gość anusiaczek

jakie są fajne miejsca i jakie mniej więcej ceny aktualnie(od do tak srednio)?

wejdz na forum "gimbla" (wpisz w google) - tam dziewczyny mnostwo sal opisaly. Ceny pewnie w rejonach 180-300zl od osoby, w zaleznosci gdzie, ile "bajerow" jest wliczonych, etc.

Gość a wiesz co to przerost
można i w granicach 140-150 złotych

byc moze i mozna, ale osobiscie nie spotkalam sie z taka cena. Najtansza oferta jaka widzialam to 160zl za sale 20km od Warszawy, ale bylam tam kiedys na stypie, i nie podoba mi sie. :-O

Gość a wiesz co to przerost
karamba - u mnie w rodzinie kilka miesiecy temu w wawie z a150/os. robili wesele. z kolei kumpel zrobil w innym miescie (mazowieckie), bo bardziej oplacalo sie dowiezc gosci niz robic w wawie

no to swietnie, ze udalo sie znalesc cos tanszego. Ja jestem niestety w trudnej sytuacji, bo mam sporo gosci, ktorym musze zapewnic nocleg, i ktorzy nie beda zmotoryzowani - i moja sala musi miec pokoje obok, a juz najlepiej w tym samym budynku. Oczywiscie, 300zl od osoby to juz w takich miejscach, jak na przyklad hotel intercontinental w Warszawie. Wiekszosc sal, ktorymi ja bylabym zainteresowana podawalo ceny okolo 200-210 zl od lebka. I oczywiscie zalezy, kiedy to wesele sie odbedzie, bo rozne sa ceny na "dzis" a rozne na 2010.

Gość barakuda1982
polecam nowy lokal na wesela i imprezy www.karczmaczlekowka.pl