Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bałamutka

Moje najlepsze przyjaciółki palą

Polecane posty

Gość Bałamutka

Przyjaciółki są dla mnie ważne.Jednak bardzo się różnimy.Uważam że papierosy są bardzo szkodliwe i nie myle się.Palą tylko żeby się tym pochwalić i tak je to wciągneło że palą nałogowo choć mają tylko 12 lat.Moja mama boi się że mnie w to wciągną.Mówiłam im że mnie to irytuje rozumią mnie dlatego mnie okłamują że już skończyły, ale i tak dowiaduje sie z różnych stron że to robią.Bardzo je lubie i uznaje jak siostry.Dlatego pomogę im tylko nie wiem jak.Prosze pomóżcie mi!

Gość a ja kumam 3
trwaj w najlepsze w swoim postanowieniu i nie pal z nimi i przy nich Będą chciały to i tak zapalą z Twoją lub bez Twojej zgody a wierz mi że przyjdzie czas to będą Cię podziwiać za to że nie dałaś się wciągnąć i będą Ci zazdrościć To będzie dla nich najlepszą motywacją

Miałam w Twoim wieku taką samą sytuację. Tylko,że ja się tym nie przejmowałam. Dziewczyny zakładały się o to kiedy zacznę z nimi palić:p po 6 latach one nadal palą i mają się dobrze, a mi wciąż papierosy są obojętne. Nie przejmuj się nimi. Kiedyś same zrozumieją,że źle robią.

Gość no nie wiem bo
wszyscy najstarsi ludzie swiata co przezyli ponad 110 lat to nalogowi palacze,obama to tez nalogowy palacz a zobaczcie jak dobrze wyglada mimo 46 lat

Gość Głupota
gdybym ja tak mogła wybierać.......... palić czy nie palić . niestety u mnie głupota zwyciężyła i teraz męczę sie z tym paleniem próbuje rzucić, ciągle bezskutecznie a na fajki idzie 300 zł miesięcznie. nie bierz tego świństwa do ust dziewczyno !!!!

Gość hgfdhgfhgfd
a moje palą, piją: ] A mnie to gówno obchodzi, mówienie im ze to jest głupie nie dociera robią to dla lansu to wiesz:]