Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnnnaa....

ja juz nie rozumiem dlaczego tak jest ze ladne fajne dziewczyny sa same?

Polecane posty

Gość DKMG
faceci są oportunistami buhahahahahaha dawno się tak nie uśmiałem ale dowartościuj się dziewczynko:P

a odpowiedź na pytanie postawione po raz 1000 w temacie brzmi: kobiety są: * atrakcyjne * zrównoważone * samotne * - tylko 2 cechy możliwe :D

Gówno prawda zołza? ile ja bym dała by byc taką grzeczną przewidywalną panienką a ja ...szkoda gadać

Gość faceci to oportuniści
Pani objadłam się - Jestem facetem, matolico. I może nie objadaj sie tak bardzo, bo ci w dupę pójdzie.

Gość samotnisia...
faceci to oportuniści , poryczalam sie po ost wypowiedzi facet mnie zostawil dla nizszej on 190 ona 145:O i wcale nie lepszej ode mnie czuje sie okropnie a teraz ta wypowiedz 😭 id

Opisuje co widzę. I niestety tak to wygląda. Facetom się nie chce spełniać oczekiwań tych fajnych i ładnych, skoro mogą dostać to samo gdzie indziej.

Gość asiasi
ludzie dobieraja sie pod roznymi wzgledami i kieruja sie roznymi sprawami w zyciu... nie wiem czemu ale staje sie podejrzliwa widzac super faceta z okropna laska (choc rzadko widuje takie zjawiska)

Gość dzej zi
Ja sie nie dziwie, ze takie kobiety jak "faceci to oportunisci" sa samotne. Psiocza na facetow 24h na dobe, a potem placza w poduszke, bo sa samotne:O

Gość moze cos w tym jest
jak facet jest przystojny to uwaza ze moze miec kazda dziewczyne kiedys sie spotykalam z takim chlopakiem co byl zdziwiony moim zachowaniem wobec siebie i spytal jak to mozliwe ze za nim nie latam tak jak wszystkie inne jego poprzednie dziewczyny i ze musi sie starac, co nigdy go wczesniej to nie spotkalo......

Gość asiasi
sluchajcie znam pare malzenstwo juz od 3lat gdzie on ma 195 i ona 153-sa dla siebie pierwszymi facet przystojny ale bardzo wycofany z tradcyjnymi pogladami na zycie/rodzine, ona szara mysz, lubi sprzatac , gotowac, rodzic dzieci.... mysle ze odnalezli sie... on jest spokojny, ze ona mu nie ucieknie, ani nikt jej nie poderwie, ona jest pewna za niego, bo chorobliwe niesmialy i sobie zyja :)

Jestem facetem. Ale głupie laski myślicie stereotypami! Otwórzcie trochę te ciasne mózgi. DKMG - koleś z ciebie też inteligent jak pół dupy zza krzaka.

\"Gówno prawda zołza? ile ja bym dała by byc taką grzeczną przewidywalną panienką\" ty nie potrafisz być zrównoważona, albo walisz faceta po łbie albo go głaszczesz. donikąd nie zajedziesz z takim podejściem

dzej zi następny głupek-dupek tak trudno panowie przyjąć kilka słów prawdy?

Gość samotnisia...
zdolowalam sie 😭

Gość asiasi
I cokolwiek zlego by o facetach nie mowic, to przynajmniej czesc z nich ;) tez ma jakies uczucia i potrzeby w tym zakresie... jesli facet jest niedopieszczony, nie pochwalony, nie czuje sie doceniony to po zwiazku z taka piekna, ale zimna, moze miec uraz, i pogna do normalnej pod kazdym wzgledem....

Kwiatek daruj sobie te żenujace wywody Wszystkie wpisy na kafe bierzesz serio :O W realnym jestem troszeczkę inna niz tutaj. po co ja sie tłumaczę:O

Owszem, są faceci, co mają pokój oblepiony cycatkami z kalendarza i szukają w życiu nierealnego ideału. Tacy nie mierzą sił na zamiary tylko startują do najładniejszej dziewczyny na sali. Ze skutkiem wiadomym. I potem mamy prawdziwego_prawiczka_1984 na forum. Zdrowy na umyśle facet idzie tam, gdzie może najwięcej dostać. Moi kumple prawie wszyscy hajtnęli się z przeciętniaczkami. Było ich stać na lepsze. Tylko po co, jak taka szara mysza dzieci urodzi, w domu zostanie, wypierze posprząta i jeszcze grugą dziurę bez gadania nadstawi, bo jak to wy mówicie "jak facet nei dostanie, pójdzie gdzie indziej".

Gość DKMG
faceci to oportuniści twoje wywody są tak samo sensowne jak wypowiedzi obecnie panującego prezia. Z twoich wywodów wynika że faceci pójdą gdzie im łatwiej. Może ty jesteś taką ciotą ale wiekszość facetów to "zdobywcy" i lubią wyzwania. Swoją drogą radzę wpisać w google pojęcie oportunizm bo się chyba dziecko nie dokształciłeś :P

Gość kapryska3
Pracuje w duzej firmie i praktycznie wszystkie atrkacyjne kobitki sa zajete. Nie brak natomiast przecietnych nudziar, ktore uwazaja sie za jakies bostwa, na ktore zaden facet nie zasluguje. Niestety ale z roku na rok coraz bardziej dziwaczeja w tej swojej samotnosci i wroze im raczej staropanienstwo, czy moze raczej "singielstwo":D

Gość DKMG
kapryska święte słowa

Gość asiasi
lubia wyzwania, ale na zone to czesto faktycznie wola kogos nie z gornej polki calkiem..... zeby ich nie zrujnowala, nie zdradzila... jak mowilam, zalezy jaki typ faceta rozpatrujemy

"Kwiatek taka sobie. Co sie mnie pytasz o kobiety " cos mi pomozesz to moze ja pomoge tobie :P

DKMG - nie będzie mnie pouczał matoł co nie umie postawić ani jednego przecinka. Zdobywcy? Ale co mają zdobywać? Kolejną dupę? Ależ owszem, można mieć ich na pęczki. My tu mówimy o braniu sobie kobiety na głowę możliwie na całe życie. I ja tego nie pochwalam, piszę co widzę. Nie chce mi się chodzić na śluby kumpli, bo co mam podziwiać te krokodyle w bieli? Nie jeden miał super laseczkę na boku i co, i zostawił ja żeby się hajtnąć z jakąś kachnę z rozjechaną dupą, co to netto od brutto nie odróżnia, no ale dobrze, bo jej kariera skończy się w domu. Będzie czekała na męża z pantoflami w zębach i gorącym obiadem.

Gość DKMG
asiasi dokładnie bo za zwyczaj ten tzw górna półka to laski o dość wygórowanym mniemaniu o sobie

złośliwa, ile czasu sama jestes? czy ty nie zaczynasz dziwaczec? Ellinka, dzieki :P czemu uwazacie ze cos z nia nie tak?

Gość asiasi
i tu mozemy do tematu zdrad przejsc :P