Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penelope76

Przegrałam życie...?

Polecane posty

Gość Penelope76

Atrakcyjna 32-latka, dobra praca, ukonczona renomowana uczelnia, wlasne mieszkanie, uwielbiajaca podroze... Wlasnie rozstalam sie 25-letnim mezczyzna. Kocham go bardzo, ale nie moge byc z nim. Mowi, ze rowniez bardzo mnie kocha, ale nie okresla sie. Czy znajde jeszcze kogos, z kim bede jeszcze szczesliwa ? Bede cieszyc sie swoimi dziecmi ? Czuje, ze przegralam swoje zycie :-(

Gość blahh do dupy
Atrakcyjna (fizycznie) 20-latka. Ataki paniki, nerwica, ledwie skończone gimnazjum. Jestem nikim i tak już zostanie. Ludzie lubią mnie oceniać i patrzeć z góry, bo jestem dla nich śmieciem. A ja życzę wam wszystkim najgorszego też jesteście dla mnie śmieciami:)

Gość gythujik
ty nie bo siedzisz tu i tworzysz kretynskie posty jesteś jakaś pojebana!!! :(

Gość Mixau
Pewnego dnia znajdziesz wszystko to, czego szukasz.

>> Pewnego dnia znajdziesz wszystko to, czego szukasz. Trzydziestodwulatka? :o Nie, nie znajdzie :D Młodość minela, bezpowrotnie. Teraz moze liczyc tylko na jakiegos desperata :o

Gość dupcia
desperaci są ok,co chcesz od desperatów?:O

Desperaci to gorszy gatunek mężczyzny. Taki pseudo-chłop. Przegraniec życiowy. Nieudacznik. Frustrat. Frajer. Cipa. Ciota.

Gość dupcia
no i co z tego?:O oni tez muszą się z kimś ożenić:D

Gość asiasi
no ja sie tutaj zgodze z postem wyzej.... ze w wieku 32 latek to szansa duza na desperata prorodzinnego z wasami do pasa i spodniami zapietymi w gardle gdzies; albo szansa na niebieskiego ptaszaka, z ktorym zabawa moze byc przednia, acz niedluga... a o to chyba nie bedzie szlo kobiecie... :o

Gość takie tam duperele...
Nie rozumiem czemu dziewczynie dowalacie???? Nie martw się tym facecikiem, był zbyt młody by Cię docenic. Facet 25-letni ma prawo jeszcze nie myślec o założeniu rodziny, nawet to lepiej skoro nie dojrzał. Skocz do spa, odśwież stare znajomości, wyskocz do klubu lub na fajne małe wakacyjki. Na pewno poznasz kogoś fajnego, niekoniecznie tak bardzo niedojrzałego.

Gość Mixau
Dajmy jeszcze Penelope szansę :-) Może jednak jej się uda.

>> był zbyt młody by Cię docenic. Co docenić? :o Stare pruchno, podczas gdy dokoła tyle słodkich studentek w kwiecie wieku? :D Nie bądź śmieszna 🖐️

Gość dupcia
Santo Subito Oczywisvcie Dla nich wlaśnie są bazyle, grubasy, kretynki i wszelkiej innej masci odpady, którymi normalni faceci na poziomie, jak Ja nie zaprzatają sobie głowy no i..?:)

Gość asiasi
Ale jesli Penelope chce zalozyc rodzine to mysle, ze znajdzie na pewno kandydata

Gość dupcia
ale ma jeszcze szansę na miłego desperata:) więc wszystko ok;)

Gość sjenna
rozumiem cie doskonale, mam podobna sytuacje:(

Gość Mixau
Trzymaj się Penelope. Będzie dobrze. Zobaczysz.

Gość Penelope76
Uwierz mi, ze jestem ladniejsza od niejednej 20-latki, hehhe.. No coz, skoro uwazacie, ze samotna 32-latke stac tylko na beznadziejnych zyciowych nieudacznikow, to chyba musze sie z tym pogodzic..

penelope - ja tez tak mam. 2 lata w związku z 26 ciolatkiem... potem chwila z 36 latkiem... niestety różnic nie dostrzegłam...wiek to nie wszystko.. 32 lata - nie panikujesz czasem? bo Twoje znajome mają dom, męza , dzieci?.. spokojnie... mozesz zacząć ładować się w durne związki.. zobacz ja - rozwódka z dzieckiem.. 29 lat. tez czasami mi źle.. na razie wróciłam do mojego 26latka.. ponieważ twierdzi ze zrozumiał.. moze Twój też zrozumie?

Gość asiasi
Nie uwazam tak... ale pomysl racjonalnie, kto zostal na rynku? mlodsi, rozwodnicy w Twoim wieku, a Ci wolni w Twoim wieku to normalni zbyt nie sa skoro sa wolni, rozumiesz..... :o

Gość Penelope76
Adios, dziekuje za slowa otuchy. Widze, ze Ty tez kochasz mlodszego mezczyzne. Ja kocham rowniez mlodszego, z wzajemnoscia. Niestety on nie okresla sie, niby mowi, ze chce byc ze mna na zawsze, nie wyobraza sobie zycia beze mnie, ale nie mowi i robi nic konkretnego. Kocham go bardzo, ale jednoczesnie oddalam mu wolnosc, skoro nie chce byc ze mna do konca zycia, to niech sobie ulozy zycie z kims innym i mnie pozwoli byc szczesliwa, majac w przyszlosci dzieci. Ciezko mi ogromnie bez niego, ale nie moge zyc tak dalej w zawieszeniu, bez celu... smutne :-(

Gość dupcia
Santo Subito >> Nie wypowiadaj się skoro piszesz takie głupoty Tzn patent na racje i pisanie mądrości masz tylko ty? no chyba oczywiste że monopol na rację MAM JA:O

Gość Penelope76
Subito No i co mam cie zaprosic na moje nk ? masz sobie przeczytac wpisy od mlodszych ode mnie ? widza, ile mam lat. Poza tym nie mam zamiaru polemizowac z kims, kto nie ma pojecia o kobiecosci i atrakcyjnosci. Dla ciebie pewnie ikona urody i stylu jest doda, a dla mnie np. charlize theron, penelope cruz lub magdalena cielecka Ale ty nic pewnie nie zrozumiesz z tego.. Ciezko byc samotna, nie miec w nikim oparcia, podejmowac decyzje w pojedynke..

Gość dupcia
cielecka to maszkara:O

>> Poza tym nie mam zamiaru polemizowac z kims, kto nie ma pojecia o kobiecosci i atrakcyjnosci. Otóż, szanowna seniorko, mam o tym olbrzymie pojecie i doświadczenie, dlatego twierdze, że przydatność sexualna kobiety kończy sie w okolicach trzydziestki :o Twoje stare ciało nie moze konkurowac z młodym, jędrnym, dzwudziestokilkuletnim ciałkiem świetnej studentki ;) >>Dla ciebie pewnie ikona urody i stylu jest doda, a dla mnie np. charlize theron, penelope cruz lub magdalena cielecka Uuu no to już wiem jaki masz mniej więcej typ urody :D Nic dziwnego, że cie rzucił :o A na dode to ja bym się nie wysrał nawet, jest dla mnie aseksualna :o

Gość dupcia
a penelope wygląda jak nietoperz:O

Gość wygladasz jak
a dupcia wyglada jak wielka dupa wolowa, buhahhhahaaa