Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde nie wiem co robić

Odnoszę wrażenie że mój kumpel chce dla mnie być kimś więcej,jak sie upewnic?

Polecane posty

Znamy sie od 7 lat. Od maturysie nie widzieliśmy,dowiedziałam sie,że rozstał sie z dziewczyna.Potem zaczął do mnie pisać,ze musimy sie spotkać itp,że dawno mnie nie widział i czy kogos mam,to było w ogóle nie w jego stylu.Umówiłam się z nim,ale zaproponowałam,żeby poszła też z nami inna kumpela (nie chce żeby doszło ewentualnie do jakiejś rozmowy na NASZ temat).Zgodził sie,ale potem napisał,że ona nie może bo już si umówiła.Wydało mi sie to dziwne,szczerze mówiac wątpie żebysie jej na serio pytał.Napisałam,że spotkamy sie jak bedzie mogła.Nie odp,chyba sie obraził.Wyaje mi się,że chciał byc ze mna sam na sam,takie odniosłam wrażenie.Co o tym myślicie,moze przesadzam?Jeśli mam rację to nie chce żeby on mi to powiedział,to zniszczy naszą przyjaźń,dlatego muszę sie upewnic żeby uniknąć sytuacji gdy mógłby mi to powiedzieć

kurde stary kumpel chcial sie po prostu spotkac z toba a ty dzikie akcje odpierdalasz :o nie dziwie sie ze sie obrazil :o

Na początku też tak pomyślalam,ale jak mówię,te wypowiedzi były jakies takie nie w jego stylu,pisał,że koniecznie musimy porozmawiać,że chce mi cos powiedzieć....Poza tym nigdy nie spotykaliśmy sie sam na sam.No i po co pytał sie czy kogoś mam,nigdy o tym nie było rozmowy