Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieudacznik niezywy

Moje marne zycie...

Polecane posty

Gość migotka......
malowana lal ----> fajna jesteś :D No, posrane te choroby. Ale co za rodzice, zeby czepiać się o krzywo posmarowaną bułkę. nie dziwię się, że chłopak czuje się niedorajdą. leki-tak. pomogą, z tym , ze konieczna jest tu też psychoterapia i przemeblowanie w główce.

Gość bukka
Przepraszam jeśli cię uraziłam. Tylko z twoim postów wnioskuję (może błędnie, nie wiem), że jesteś optymistką i w ogóle chyba fajna jesteś. Tacy ludzie są lubiani, stąd to moje "no, tak". Nic dziwnego, że masz znajomych, pracujesz nad tym żeby mieć faceta itd. Nie umniejszam twojej choroby, tylko tak...

Gość kmkkmz
jestem facetem i z tymi dziwkami to pisze na serio,nie mysl zebym ci wciskal ściemę.a jak jeszcze nie zakutasiłeś to przed pujsciem wez sobie tramal(to taki lek przeciwbolowy,zajebiscie euforyzuje,i sie po nim szybko czlowiek nie spuszcza)

Gość fgfgfdgdg
Ale ty chodzisz tylko na dziwki czy dodatkowo Tez masz takie problemy jak autor?

Gość do kmkkmz
Ale ty chodzisz tylko na dzi**i czy dodatkowo Tez masz takie problemy jak autor?

Gość migotka......
No bo jesteśmy dokładnie tacy, jak o sobie myślimy. Jeżeli myślimy o sobie, ze jesteśmy totalnie do doopy, to tacy się stajemy, z góry zakładamy, ze głupiego gwożdzia nie potrafimy wbić. Choć w rzeczywistości gorsze tumany domy stawiają. Z tym, że jak mamy o sobie dobrze myśleć, skoro od urodzenia słyszeliśmy tylko słowa krytyki. Pocieszajace jest to, ze da się to zmienić w dzisiejszych pieprzonych czasach. Na szczęście są leki i specjaliści.

Gość kmkkmz
osobiscie tego obecnie nie praktykuje,ale z doswiadczenia wiem ze to dobry sposob na zbicie depresji.A czemu pytasz?masz zamiar sie wybrac?

zgadza sie-to jest uleczalne!!!! apeluje!! do wszystkich,ktorzymysla,ze sa pojebani,prawdziwa glopata,to taka,ktorej nie jestesmy swiadomi..

Gość do kmkkmz
No moze bym poszedl ale nie wim czy wyruchanie dziwki pare razy w miesiacu pomoze A tak pozatym powiedzmy--bo nie mam doswiadczenia w seksie---czy taka dziwka moze mnie czegos nauczyc i czy mam jaj to powiedziec ze chce zeby mnie nauczyla jak sprawic kobiecie przyjemnosc I jak np spuszcze sie po 10 minutach a zaplace za godzine to po prostu mopja strata czy jak?

Gość smieszny ten filmik
ale to chyba nie dzialo sie na serio