Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrener

gdybym mial takie auto, laski same wskakiwalyby mi do lozka

Polecane posty

Gość ja pierdlejejejee
tylko sie zastanow "jakie laski" tak samo madre jak ty pewnie

Gość aoife
myślałam że to będize jakaś wypasiona sportowa fura a to zwykla alfa:/ Laski pewnie takie jak to auto, z dużym przebiegiem

Gość hrener
wszystkie sa takie same. roznia sie tylko wartoscia auta

Gość ehhhsssss
to mamusie masz ciekawa ze tak mowisz. pewnie stawia laske za kola od rowerow

Nie klikam ( z zasady) to i w nieśiwadomości żyję ... Czy to znaczy, że auto jest na tyle duże, że wstawiłbyś do niego ... łóżko ? ;)

Gość buuu...bubu
ja nie... bo jakos mi nie podchodzi te autko wole...serduszko

Gość dołączam
a ja gdybym mial takie auto to laski by mnie pragnely 00:35 wielbiciel 4x4 fajny pick up? http://otomoto.pl/holden-ute-6-0-l-v-8-C6696 885.html dla niezorientowanych holden ute to taki opel astra w wersjii pickup na rynek australijski. tu w wersji 376 koni mechanicznych(i tak to nie jest wazne liczy sie szpan i lans ) stac mnie na takie autko jestem bogaty 00:37 f rthbjg tbht blachary tak 00:37 nie wszystkie patrza na bryke to smieszne ze faceci mysla ze jak maja fajne auto to juz wszystkie beda leciec za nim..to jest chyba dowartosciowanie sie jak sie nie ma powodzenia czyli kupujemy super autko ..fura komora 00:44 wielbiciel 4x4 przydalby mi sie taki bo to i lans, i zarobek bo to jest samochod ciezarowy( w sam raz do wozenia towaru do moich 10 sklepow z eksluzywna odzieza ). a tak to do firmy uzywam forda transita. a prywatnie jezdze terenowka lexusa i lansiarskim astonem martinem. 00:46 jajozx jak się nie ma urody i inteligencji to taki lans jest przydatny

Gość kewlaid
hej guys ;) pwoeim Wam ze jestescie w bledzie :( niestetety life is brutal :( sam tez tak myslalem dopoki nie kupilem auta. . . znacznie lepszego i lepiej sie prezentujacego niz ta alfa . .. .. i powiem Wam jedno jak sie jest beznadziejnym niesmialym malomownym czlowiekiem to ku*** nawet fajne auto nie pomoze :o :o :o

cieńkie to auto. ostatnio spodobalo mi sie Audi A5. jakis Italieniec tym przyjechal :)

Gość kewlaid
ahhh Audia A5 to autko moich marzen :D moze za kilka lat jak cena spadnie to sobie takie sprawie :P

Gość do kewlaid
sam tez tak myslalem dopoki nie kupilem auta. . . znacznie lepszego i lepiej sie prezentujacego niz ta alfa . .. .. i powiem Wam jedno jak sie jest beznadziejnym niesmialym malomownym czlowiekiem to ku*** nawet fajne auto nie pomoze To jek taki beznajdziejny koles jak ty sie dorobil dobrewgo auta?

Gość iljlilkghkyjf
lol ale złom :) pewnie cały czas na warsztacie musisz go stawiać:) hehe i co za laski lećą na takie auta:P))) ja rozumiem M rx8 ; bmw z4 ale takie dno?:)))